generated by sloganizer.net

måndag, juni 16, 2008

Stå upp, som en riktig...

Varför spelar Markus Rosenberg mest liggande när han tar på sig landslagströjan? Han ramlar lättare än spanjorerna, de såg faktiskt lite störda ut av den vekbente svensken. Som om de tänkte att han stal en bit av deras identitet:
- Du ska inte ramla så där lätt, det är vi som ska göra det. Du är en svensk, dum viking som står stadigt med båda benen fast du får en två-fotare med dobbarna före i låret.
Jag vill i alla fall inte ha Markus Rosenberg liggande på en gräsmatta i Österike, slängandes blickar mot domaren med vädjan om frispark eller straff. Ska en spelare ha den rollen på plan kunde lika gärna jag fått vara med. Eller Matte Svensson, det hade han vart värd med sin slitna kropp. Han hade inte gjort det sämre. Inte alls.
---
Anders är den förste spelaren Lagerbäck tar ut numera. Tänk vad saker kan förändras på några år. Och vilket betyg åt Elfsborg och allsvenskan. Både Henke och Anders är givna.
---
Träningsmatch mot ICA i veckan och det ryktas att Kejsaren ska göra comeback. Snacka om konkurens om mittbacksplatserna till del två av allsvenskan.