generated by sloganizer.net

måndag, maj 12, 2008

Matchdax!

Årets höjdpunkt på Arenan, hittills. Kan nog bara bräckas av ett eventuellt guldfirande till hösten.
Fullsatt, folkligt och festligt.
Stackars Guliganderna har dock blivit lurade att manifestera tillsammans med ICA:s fans, mot SvFF:s nya förslag för hårdare tag mot buset i samband med fotbollsmatcherna. Guliganerna riskerar knappast något i och med det nya lagförslaget. ICA-fansen lär dock drabbas hårt, med all rätt.
Nu blir det tyst och dött de första tjugo minutrarna för att stödja våldsverkarna.
Nej tack, säger jag!
Annars, hinner knappt andas, för mycket på jobbet. Drog ett andetag i morses, ett nu framför datorn och planerar eventuellt ett till under eftermiddagen. Sen blir det att njuta av kvällssolen och se fram emot västderbyt.
Min elva...

Stabiland
Karlsson-Lucic-Martin-Florén
Anders-Helgi
Ishi-Mobaeck-Bajrami
Avdic
Idag behövs tyngd och press i straffområdet och där är såväl Mobaeck som Avdic ovärderliga. Fyrtornen i ICA:s försvar kan bara klås med samma motmedel. Möligtvis skulle Bella eller Sjöhage funka om de ligger högt med sina backar, men fan vet om de vågar det på Arenan? Jag tror inte det!
För övrigt är det skön hemmastatistik vi har mot ICA sedan återkomsten 1997. 8 segrar, 2 oavgjorda och endast 1 förlust. Dock blir statistiken inte riktigt lika bra på arenan. 1-1-1 är det som gäller här. Men, vi förlorade 2005 (Håkan Svensson tvålade in bollarna), spelade oavgjort 2006 (mycket orättvist) och vann ifjol efter en klang- och jubelföreställning av Anders. Gärna en repris ikväll, tack!
Slutligen, återigen: Stå upp för Elfsborg, inte för våldet!