generated by sloganizer.net

onsdag, maj 07, 2008

5 saker att vara orolig över ikväll!

Jag kan inte släppa den där drömmen. Den gnager och bilderna från text-tv-sidan flashar upp med jämna mellanrum. Därför, som en virituell knack-knack-knack-ta-i-trä, kommer här en lista att vara orolig över...
1. Blåsten Det blåser alltid snålt söder om Hallandsåsen och blåst har ställt till det tiigare. En luftpastej som får fart, en Wilandinspark som fastnar i vinden, ett hemmalag i medvind. Räna aldrig bort vinden!
2. Mattias Thylander Som en snäll variant av Rydström. En mittfältare som älskar att tugga i sig snabba yttermittfältare och kreativa giganter.
3. Skador Ska man skada sig gör man det oftast på Vångavallen. Dålig plan, trist inramning, lång väg hem. Inget kan vara värre och då brukar olyckan vara framme.
4. Defensiva Trelleborg Inget lag har genom åren förfinat tråkfotbollen som fulländat som Trelleborg. Inget talar för att Prahl ska ändra på det. I MFF ville han till och med att Afonso Alves skulle vara defensiv.
5. Text-TV Jag ska inte till Trelleborg. Jag har ingen mölighet att beställa hem matchen via köpekanaler. Radiosporten suger. Men vågar jag titta på text-tv?

2 Comments:

At 3:33 em, Anonymous Anonym said...

Det var Pral som skapade tråkfotbollen förra gången han var i Trelleborg.

 
At 9:26 fm, Anonymous Anonym said...

Matchen mot Trelleborg var verkligen ingen höjdare spelarmässigt. Heja för tre poäng hursomhelst. Trevlig blogg :)
Ha en bra dag.

 

Skicka en kommentar

<< Home