generated by sloganizer.net

måndag, maj 12, 2008

Konstverk!

Fuck Pinnocio, det är på Borås Arena det skulpteras skönhet som förnöjer folket.
Det var inget annat är fullständig eufori. Det var bra, inte sådär in i helvetes bra,men bra. Vi borde lett i halvtid, men en fullständigt inkompetent Bella höll oss ifrån ledningen.
Så plötsligt, som genom en skänk från ovan står han där, springer på rätt boll, trycker dit den och så är han den där måltjuven vi behöver. Det är anfallsklass på den killen. Han är inte bra idag, ändå gör han två mål. Märkligt och fantastiskt.
Ishi är dock bra idag. Han bryter vid rätt tillfälle, spelar loss bollen och springer i en högerkorridor så härligt befriad från blåvita ben och serverar på guldfat åt Bella. Han slår en hörna som nicktouchas till en Bella utan markering. Han slår en frispark som inte borde gått i mål, men om han hade lämnat Arenan mållös denna kväll hade orättvisan vart monumental. Tyvärr lär väl killen försvinna snabbare än en folköl i pausen, bara hoppas att Andreasson och co kramar ut en redig hög med stålar. 30 mille, minst!
Defensivt är det klanderfritt. Lucic, den fantastiske Teddy Lucic, stångas väl med fyrtornen i ICA och han har god hjälp av Martin, Johan och Florén. Det är inte lätt att vinna en nickduell mot någon som är 3 och 80 och som väger 200 kilo. Det är rent modigt att ens våga ta duellen mot någon som ser hämtad ut från de mörkaste bakgatorna i de mörkaste kvarteren i Belfast. Modigt och bra!
Längs bak står mannen med pondus större än Lagerbäcks taktikpärm. Han borde vara given i en EM-startelva i tider där Isaksson rasat och Shaban nött bänk. Han vinner i luften, på marken, på längden och tvären. Sex raka matcher med intakt nolla. Sjukt bra. Vi har mött Helsingborg, Kalmar och ICA hemma, samt Bajen på Söderstadion under den sviten.
Slutligen det här med manifestationen. Det var tyst och respektfullt under de första tjugo. Men jag såg också män som pekade finger åt de som råkade stöna, åt sittplats som levde sig med. Jag hörde hårda ord mot folk som körde sin linje. Supporterkulturen har SÅ mycket annat att jobba med innan de tar sig för sådana här aktioner. MEN: jag hoppas det leder till något gott. Jag hoppas verkligen det!

3 Comments:

At 8:08 em, Anonymous Anonym said...

Det var en bra match!

 
At 2:10 em, Anonymous Anonym said...

Första halvlek var sådär. Sen var det ett magiskt fyrverkeri!

 
At 5:42 em, Anonymous Anonym said...

Så sant :)

 

Skicka en kommentar

<< Home