generated by sloganizer.net

måndag, maj 19, 2008

601!

Jag missade jubileumet senast. Inlägget om cupsegern mot Örebro var bloggens inlägg nummer 600. 600 inlägg på två år om ett lag i gult, om en stad i glömska, om våldet som förgör och om otekniska anfallare med träben.
Pinoccio har landat och hans träbenta liv och långa näsa bildar skyline mot motorvägen gud glömt. Åbäket är en styggelse mot oss som älskar stan och de som åker hit för att titta på ett landmärke över en tragisk figur kan lika gärna åka till NY. Hade fotbollen levt i stan hade Sven Jonasson stått där idag, men nu är det låtsaskulturella affärsmän som lyckats driva igenom sitt PR-jippo. Till allas vårt förtret!
---
Stefan Ishizaki har bytt agent. Klette in och det är väl ungefär som att byta en hästhandlare mot en annan. Ishi vill ut i europa och han är redo för det. Pengar styr dagens fotboll, IFE ser pengar där jag ser stolthet, men få spelare är så väl värd en chans som Gulacticos egen magiker. Lycka till, Stefan! Ditt hjärta är mer gult än många andras!
---
Efter en vår full av protester kan Guliganerna andas ut. Nu slipper dom gå på fotboll ett tag. Ska fan till att vara supporter idag!
---
Vecka 30 sker årets idrottsfest, långt från medias blixtar och TV:s kameror. Men det är stort, större än många tror. I´ll be there!