generated by sloganizer.net

måndag, januari 08, 2007

TRE SNABBA: med Göran Lohne!

Så var det dags för del 2 i Tre snabba, bloggens nya lilla inslag. I och med detta kan man ju faktiskt kalla det en serie, även om det skulle stanna vid just två delar. Nedan följer frågor och svar, samt till sist en avslutande annalys.
Mina damer och herrar, varsegoda...

1. Som speaker är din röst personifierad med Borås Arena (och Ryavallen för den delen). Vilket är ditt starkaste speakerminne för 2006? Starkaste minnet är utan tvekan rundvandringen efter segern mot Djurgården, Stora Torget med alla människorna och den hysterin alla vi Elfsborgare skapade där nere.
2. Om du fick fullständigt fria händer, vad skulle du lägga till i matcharrangemanget för 2007? Jag skulle göra mycket mer runt Borås Arena.......sarg med tremanna-fotboll och en turnering som skulle pågå hela året, musikunderhållning, gycklare så att alla som kommer till Borås Arena upplever festen redan utanför.
3. Har den nya supercupfinalen någon framtid rent arrangemangsmässigt?ABSOLUT - detta är en viktig uppstart för säsongen och redan här skall lagen kunna skapa publiktryck och göra arrangemanget trevligt runt arenan.

Snabbanalys av Vänsterdojjan: liksom Stefan Andreasson är Göran, som alltid, en supertrevlig elfsborgsambassadör. Han svarar förhållandevis snabbt, både inleder och avslutar med trevliga ord och uppskattar intresset kring Gulacticos. Svaren är lagom trevliga och ganska självklara, med guldfirandet som största minne. Det som sticker ut är kanske att Göran vill skapa en helhetsupplevelse med bl.a. gycklare utanför arenan. Olämpligt, då dessa lätt skulle förväxlas med många bortasupporters, he he he!

Snart dags för del 3?
---
Lite annat också. Det ryktas via Röd gulings blogg att en bytesaffär mellan Samuel och Erik Edman skulle vara på G. Inte omöjligt, har ju flaggat för en Samuelaffär länge. Och om så blir, så tror jag att Tobbe Linderothaffären blir än mer angelägen att lösa för firma Gulacticos. Men det är bara rykten, alltså det här med Samuel och Edman...

2 Comments:

At 7:38 em, Anonymous Anonym said...

Hej, gillar verkligen eran blogg... fortsätt i samma stil ;D

 
At 9:38 em, Anonymous Anonym said...

Kiitos, som kaptenen säger!

 

Skicka en kommentar

<< Home