generated by sloganizer.net

tisdag, januari 09, 2007

Surr surr surr!

Det surras både här och där i fotbollsvärlden.
Gulacticos egen kämpe Martin Strömberg är åter nära ÖIS, nu för en permanent lösning. Enligt Borås Tidning kan han gå gratis, då Haglund verkar gjort klart att killen inte ingår i några planer. Känns på sätt och vis rätt. Martin känns (tillsammans med Martin Andersson, till viss del) som en lämning av det gamla och trogna Elfsborg som parkerade på mitten-botten-skiktet. Känns lite som en storstädning, med undantag för Martin Andersson som är relativt användar. Försvinner Strömberg är det bara att tacka för en helhjärtad insatts i den gula dressen. Han har alltid gett allt!
I England är det Fredrik Ljungberg som tydligen ska säljas ut från Arsenal, intresserade är West Ham, Juventus med flera. 90 mille kanske är för mycket för Gulacticos...
Här hemma är jamaican-gaisaren Stephenson på G till Gnaget. Prislappen 10 mille är inte illa den heller, men frågan är om det är ett rimligt pris? Visst, en mycket lovande/duktig mittfältare. Är Gulacticos med och hugger här om Holmén försvinner? Troligen.