generated by sloganizer.net

tisdag, augusti 19, 2008

Mobaeck!

Man gör inte saker som kör rattfull efter en krogvända. Man gör det inte som fotbollsspelare i IF Elfsborg, man gör det inte som någon annan. Farligt, fult, förkastligt, vad ni vill. Mobaeck har betett sig som ett svin och får lida därefter!
Värst drabbade är kanske de i truppen som oskyldigt blivit anklagade och där finns andra än Mobaeck att klandra för att den situationen uppstått. Klarsynte Röd Guling gör upp i frågan, läs gärna vidare där.
Nu finns det bara en väg ur elände och det är upp. Mobaecks out i media är ett nödvändigt första steg för hans karriär. För honom personligen väntar AA, liksom för alla grova rattfyllerister. Det är inget normalt misstag, att säta sig i en bil dyngrak och försöka köra därifrån. Det är en djupt liggande problematik, det är viktigt att inse!
Nu hoppas jag på comeback för Mobaeck på plan, så småningom. Jag hoppas han aldrig utsätter mitt barn och övrig mänsklighet för en fyllekörning. Med hjälp tar man sig vidare!
Laget åkte på soppatorsk i andra halvlek mot St Patrick. Nu krävs vinst på bortaplan. Svårt.
Och innan dess väntar Örebro på bortaplan. Buhuuu!

2 Comments:

At 1:12 em, Anonymous Anonym said...

Hur kan man ge sig till att hålla på med "Fylleorgier" mitt i säsongen, när man har matcher flera gånger i veckan?

Det var ju inte någon Fulle-Dulle som ensam tog in på krogen utan ett evenemang som hela laget deltog i. Att häva shots när man förlorar, varför inte bara dricka en öl och sedan låta det vara bra.

 
At 8:45 fm, Anonymous Anonym said...

Håller med!

 

Skicka en kommentar

<< Home