generated by sloganizer.net

måndag, augusti 11, 2008

Gnaget är laget!

Efter en skön uppladdning med Kaptenen var det allt lite beklämmande att se Kalsipperna mangla sönder Gulacticos på Arenan. 4-2 var i överkant, men visar en styrka hos Kalmar som inge annat allsvenskt lag har: frömågan att göra många mål!
Elfsborg målsiffror imponerar så tillvida att man bara släppt in 5 mål på 18 allsvenska matcher. Men när Kalmar släpper in sina mål ser man till att göra några till framåt. Man kan verkligen göra mål på sina chanser!
Men svenska-cupen-förlusten mot Kalmar r glömd. Cupen har prio 3.
Segern mot Gnaget igår värmer desto mer.
Att segern kommer på Råsunda utan Anders imponerar än mer. Mer än Kalmars 4-2 på Ljungskile.
AIK är ett storlag på dekis, det är inte som att slå Barcelona på Nou Camp. Men det är ändå AIK på Råsunda och för mig kommer det alltid vara stort att slå AIK på just Råsunda. Och som sagt, det skedde inte med bästa laget ens.
Ortis slängde sig efter en smäll på läppen av Lasse Liten. Lasse fick rött, Tjocke-Bella såg rött och skällde på Gnagarn resten av sin tid på plan. När Bella byttes ut försökte Ortis håna Bella för dennes vikt, men Bella var kall och sa efter matchen:
- Jag såg inte vad han gjorde, det stod ju 2-0 och jag var jävligt nöjd!
Fuck you, jag bryr mig inte, typ. Och Bella har ju rätt, killen filmar sig till ett rött kort för motståndaren och lyckas sen inte skapa ett piss åt sitt AIK. Killen är både rökt och iskall i ett lag utan moral och i fullständigt förfall. Bella målskytt i Svensk fotbolls framtid och förebild för ett helt land.
Länge leve IF Elfsborg!

1 Comments:

At 2:05 em, Anonymous Anonym said...

Bella är skönast.
Bra blogg. Keep up the good work.

 

Skicka en kommentar

<< Home