generated by sloganizer.net

torsdag, januari 18, 2007

Anders och Samuel från start!

Ligger och glor på landskampen (borde heta landskrampen), med en sovande femåring på ena armen och en Nalle Puhbok på andra. Inte direkt orolig att jag ska väcka honom, då tillställningen är tråkigare än GAISarna.
Hur som helst finns två Gulacticos på plan och glänser, eller ger det hela guldkant, kanske man ska säga. Övriga nio här. Uppdatering om ngt sensationellt händer.
Oj, nu gjorde Ecuador 1-0 i sextonde minuten. Dags att byta in Wiland?
---
Matchkommentarer: Vansinnigt dålig förstahalvlek, tydligen lika dålig som första mot Venezuela, men den såg jag inte. Alla, utom Samuel och Nannskog får klart underkänt. De två nämnda försökte så gott de kunde i ett lag fullt av viljelösa vrak. Fy fan, vilken jävla dålig inställning!!!
Andra halvlek klart bättre. Johan Wiland kanske klart bäst av samtliga svenskar, med en supersvettig reflexräddning som höjdpunkt. Han var ungefär två miljoner gånger bättre än Alvbåge, jämförbar med Shabans insatts mot Venezuela. Dessutom kom Mobaeck in och vips var det 4 Gulacticos på plan. Alla svenskar bättre i andra, men fortfarande var Samuel och Nannskog bäst av utespelarna. Inget genombrott dock!
Matchen slutar 2-1 efter två mål i första av Ecuador, samt ett avslutande lyckoskott från Prica.
Revanch för helvete!!!