generated by sloganizer.net

söndag, januari 14, 2007

Gulacticos i kvällen blågula landslag!

2 elfsborgare återfinns i startelvan i årets första landskamp, mot Venezuela. I kuststaden Maracaibo sitter dessutom 4 andra gulingar på bänken. De två på plan är Anders och Mobaeck. Anders verkar få en defensiv mittfältsroll, medan Mobaeck såklart får en högerbacksplats. Pga värmen lär många byten göras, så chansen är stor att tre av fyra gulingar luftas, endast Ishi blir sittandes. Han är feberfri efter sin förkylning, men antagligen fortfarande sliten.
Mobaeck får alltså chansen direkt, vilket tyder på att Lager-Lasse måste vara rejält imponerad som släpper in en debutant direkt, men å andra sidan är han inte ensam debutant i elvan. Jag förutspår en sensationell debut (gjorde det redan i fredags) av Mobaeck. Ska bli spännande.
Kan för övrigt konstatera att man döpt om Aubynn till Obeng på FF:s hemsida. Pinsamt med sådana felskrivningar på en så officiell hemsida.
Elvan ikväll:
1 Rami Shaaban
2 Mobæck-3 Per Nilsson-4 Max v Schleebrügge-5 Oscar Wendt
6 Anders Svensson
7 Niclas Alexandersson [K]-8 Martin Ericsson-9 Jeffrey Aubynn
10 Ola Toivonen-11 Daniel Nannskog.
Knäpp på TV4 plus ikväll kl 21 så kan ni avnjuta våra Gulacticos, så vida inte strömavbrottet fortfarande har er i ett järngrepp.