generated by sloganizer.net

fredag, januari 12, 2007

Fredag och allt!

Så har vi då kommit till sista arbetsdagen på första arbetsveckan på dt nya året. Och det har hänt saker både lite här och där.
Mattias Florén är halvvägs inne i Gulacticos, lär väl bli klar under helgen eller veckan som kommer, såvida inte pengar och kontrakt blir ett problem. Klette är agent för Florén, så vi ska inte ropa hej ännu. Rapporterna talar om en snabb och teknisk ytterback som lär slå schysta bananinlägg, från sin vänsterkant och med sin vänsterfot. Alternativet med en god vänsterfot gör ju att ytterbackarna kan rulla lite mer. Kung Johan har vart lysande i år, men knappast så bra under så lång tid att han är självskriven. Han är dessutom högerfotad och kan avlösa Mobaeck på högerkanten. Kanon med tre bra ytterbackar, varav en kan spela på båda sidor. Florén har dessutom spelat 150 matcher i den holländska högstaligan, vilket innebär övärderlig internationell rutin i det Gula lag som vill ut i Europa. Gul är framtiden!
---
Beckham till USA för 1,7 miljarder. 1 700 000 000 kr. Han ska spela i Los Angeles. Och han gör det inte för pengarna, han är missionär. Fotbollsmissionär, bara så att ni vet. Och frugan ville hem till en skabbig, engelsk förort. Bara så att ni vet!
---
Stephenson till Gnaget lät nog som en bättre nyhet än vad det är. För Gnaget alltså. Han är tydligen inte helt hundra i speed och ryck. Kan vara seg som en Ålandsfärja, för att citera en krönikör. Men för alla andra är det ju bra om Stephenson inte är så bra.
---
Sex Gulacticos på Sydamerikaturné, för tillfället i Venezuela. Borde bli 4 i startelvan: Jon Kanon, Samuel, Ishi och Anders. Stabiland lär inte peta Shaban, som vart med för länge för att kunna förbipasseras i Listan över spelare som har förtur jämnt. Inhopp för Mobaeck och sen lär han va given i Blågult, oavsett suspekt januariturné, eller EM-kval. Han har störst potential av alla ytterbackar i truppen. Om Samuel lyckas lär han mellanlanda i Frankrike, Jon i Holland/England och Ishi i Holland/Danmark/Frankrike. Anders kommer hem, trots att mobilsvaret lär vara fyllt av hugade spekulanter. Anders är på väg att bli icon!
---
Ska bli spännande att se när nästa gula flygresa till Köpenhamn görs. Uppehållet i den Danska ligan kommer nog väldigt lämpligt i turerna kring Linderoth. Han får chans att fundera, komma hem och känna stämningen, men framför allt tänka med frisk kropp. Elfsborg nu eller till sommaren. Hoppa på tåget Tobbe. Believe!
---
Keene i stan, dags för pubrunda?