generated by sloganizer.net

måndag, januari 15, 2007

Strömavbrott, spyor och sega landskamper!

Ska börja med att avhandla det äckligaste först. Har en liten man som springer omkring här hemma och som är världens bäste, tillsammans med sin mor. Men just nu är han magsjuk och idag fick han till en kaskadspya över både mig och bärbar dator. En av många hinder mellan mig och bloggen det senaste dygnet!
Det andra som hindrat mig från internetaccess är strömavbrottet som snodde första halvlek av landskampen igår kväll. Han bara tillgodogöra mig startelvan, sen blev det svart IGEN. Först kl 23 gick ett ljus upp och TV:n åkte på. Förstår så här i efterhand att den första halvleken var sämre än den andra och det vill ju inte säga lite.
Landskampen blev alltså tråkig, seg och oinspirerad, men inte utan glimtar. Startelvans två Gulacticos hade en seg start, men det hade de gemensamt med hela laget.
Anders visade god moral hela matchen och slog dessutom några bra pass. Han jobbade över hela banan, men mer än så blev det aldrig.
Mobaeck hade vissa problem med den snabbe yttern i Venezuela, men jobbade sig in i matchen och klarade sig till slut bra. Via den defensiva planen Lager-lasse tänkt ut, kom han heller aldrig med i så många anfall, men vid ett par tillfällen hade han i alla fall intentioner. Hoppas han får chansen en gång till och då med ett mer offensivt upplägg.
Samuel kom in och sprang två maxruscher direkt och satte sig i viss respekt, men blev trött. Han har stor potential, men behöver en bra omgivning, som han har hemma. Är sannolikt den bäste i truppen, inte ens Lager-Lasse kan missa det.
---
Luton Shelton till Sheff United för 28 mille. Tre av de allra bästa borta från HIF. Vad fan har de kvar???
---
Inga news om Floréns övergång. Är allvarligt oroad över Klettes roll, han kan sumpa allt ihop. Hoppas bara Florén inser vilket lyft det kan bli för honom: Kungaligan, allsvenskt toppskikt, Champ Leauge, Borås Arena, osv.
---
Tobbe Linderoth är inte med i Sydamerika, liksom hela FC Kös svenskar. Men var höll han hus i helgen? Believe...