generated by sloganizer.net

onsdag, oktober 18, 2006

Över hundra och lite annat...

Skulle vart pompa och ståt igår egentligen. Inlägget var det hundrade här på Elfsborg gör aldrig mål på hörna. Inte så många kanske, men då ska ett ofrivilligt sommaruppehåll på 2 månader tas med i sammanhanget. Statcountern säger också att det är en del som läser, vilket naturligtvis är jätteskoj, eftersom det är hela poängen med att blogga! Nästa hundra kommer naturligtvis vara precis lika läsvärda!
Den senaste siffran på antalet sålda biljetter till GAIS-matchen har nu skuttat över 10000 (10135 exakt) med en dryg vecka. 12000 lär va realistiskt, men varför inte några tusen till?
Martin Andersson i repotage i dagens BT om vikarie för Kejsar August. Självklart tydligen. Visst var han bra i sitt inhopp mot Kalsipperna, men han kan också krocka med egna målvakter som ingen annan! Varning utfärdad!
Jon kanon i kort reportage i gårdagens sportnytt. Om revanschen, genombrottet, guldläget osv. Coole Jon konstatterar dock kort att han är glad att fått chansen att spela i ett så bra gäng. Påpekar dessutom hur viktig Kejsar August är i Gulacticos. Vem ringer Lager-Lasse?
Sportnytts reportage är ju naturligtvis passé. Offside har ett utförligare och bättre reportage om Jon Kanon. Läs!
GAIS om en dryg vecka, men först Bajen borta. Ny måstematch på ökänd bortaarena. Psykkriget igång!