generated by sloganizer.net

fredag, oktober 13, 2006

Fredagen den 13!

Akta er för killar i hockeymask idag förresten. Speciellt om de bär omkring på en motorsåg, lie eller spelar Alice Cooper på bärbar bandare. Hör ni viskliknande ljudeffekter i vinden är det försent, man kan inte springa ifrån en gående galen massmördare, förstår ni. Det är skräckfilmslag! Vad göra? Här kommer några råd!
1. Dela INTE på er. Speciellt inte om det är kolmörkt, ni är i en okänd skog och det regnar och blåser. Detta är enmkt populär strategi bland unga tjejer i skräckfilmer, men något korkat...
2. Hälsa INTE på psykotiska bröder som suttit inspärrade i 25 år pga av seriemördarrelaterade brott. Det är en dum dag att ta tillfället i akt, så att säga!
3. Om du bott hemma i hela ditt liv, varav haft morsan balsamerad i gungstolen de senaste 10 åren, är det INTE rätt dag att bjuda hem en förstagångsdejt!
4. Svara inte i telefon om det i samband med ringsignalen slår blixtat och ett dovt, diaboliskt skratt ekar ute!
5. Om du bor öde, är själv hemma och en kille med machetas ringer på, öppna INTE, vad han än påstår att han vill!

Övrig kuriosa kring talet 13. Det är inte bara galningar på film som skjuter skarpt med 13 i sinnet. I Gulacticos har följande 3 idoler/husgudar spelat med 13 på ryggen:
- Brasse-Hasse Berggren. Kommentarer överflödiga för mannen som gjorde två drömmål i samma match- mot AIK. En av de allra bästa genom tiderna, dessutom högt upp på elakhetsskalan. En riktig nummer 13!
- Christer "Kitten" Mattiasson. Brutal målstänkare som förde upp Di Gule från träsket. Inte elak, men bad-as som stack!
- L-G Carlstrand. Djävulen i Gul Dress, mannen som blev portad från Västra Frölunda, killen som gjorde mål genom att sparka både boll och Anildo Spenser i mål- och det blev godkännt. Fotbollshjärta förkroppsliggad!

När arbetsdagen är slut tas vägen om Systemet och ett stycke rödvinsdunk inhandlas. Sen är det soffläge resten av kvällen!
Muahahahahahaha-hejja Elfsborg!