generated by sloganizer.net

måndag, oktober 16, 2006

Taggtråd, ansiktsmålning och Maurisk krigsdans!

Ikväll är det inte finlir som gäller. Det är inte Nobellbankett där man frågar bordsdamen om lov, drar ut stolen och skålar tvärsöver bordet. Inget kommer serveras på silverfat och inte ens en lillfingernagel kommer läggas emellan!
Ikväll är det krig och bara den starkaste kommer segra!
Kalmar Äff Äff är erkänt svårbesegrade på sin Öststatsarena, kanske årets Ryavallen. Vinden ligger i från havet och kommer inte vinden och regenet att piska spelarna, så kommer Rydström och Co att fixa den biten. Alla måste stå upp ikväll, alla måste va på tårna och alla måste vandra in med endast ett ord i tanken: KÄMPA!
Vinner vi eller spelar oavgjort har vi fortfarande initiativet. Torskar vi ligger bollen hos Gnaget. Vinner vi höjs moralen pultipelt, förlorar vi kommer gamnackarna. Och det kan kosta placeringar!
Helst skulle jag vilja ställa följande startelva på benen:
L-G Carlstrand
L-G Carlstrand -L-G Carlstrand-L-G Carlstrand-L-G Carlstrand
L-G Carlstrand-L-G Carlstrand
L-G Carlstrand-L-G Carlstrand-L-G Carlstrand
Matte "Pinoccio" Svensson
Nu går ju inte det, skulle ju bli för många utvisningar. Istället får dt bli:
Stabiland
Mobaeck-Kejsar August-Jon Kanon-Karlsson
Samuel-Ilola
Ishi-Anders-Lill-Alex
Pinnocio
Minsta tecken på en mittfältare som viker ner sig, in med Samuelsson. Han är kass, men idag är det karaktär som gäller och där är Samuelsson ett föredömme. Kanske tillräckligt för startelvan?
Mycket boll på marken och snabba inspel i Äff-Äffs box, skott från distans (Wastås svaghet?). Tagga järnet nu, för vinner vi luktar det, nej stinker det, guld!
Sassa brassa mandelmassa!