generated by sloganizer.net

onsdag, oktober 11, 2006

Sura jävla Kim och ett mediauppbåd!

Minns med gott minne en tvär Anders Svensson under sommarens fotbolls-VM. Han var missnöjd över att inte få spela, men bet ihop och slet vidare, för att om möjligt få chansen igen. Dock inga missnöjesdemonstrationer, utspel i media, eller anklagelser mot Kim. Han spred ingen farsot i truppen. Han sprang inte iväg på krogen heller, för den delen! Trots allt hade Anders och Kim kameror upptryckta i fejjan hela VM, med frågor om "vem som ska spela, är den andre värdig en plats i startelvan, är det hard feelings er emellan". Anders tillsutet korrekt, Kim mera utåtriktad men neutral!
Men nu?
Nu är Kim petad till förmån för Anders och genast ska det hela vinklas till att Lager-Lasse haft konstiga motiveringar, tagit märkliga beslut, tagit hjälp av spågummor och kaffesump.
För det kan ju inte vara rimligt att Anders är bättre än en bänkad Kim? Näähäää, inte dååå!
Hela mediasverige ställer sig runt Kim och Kim snyfttar om hur oooorätviiiis hela världen är och framför allt Lasse!
Som vanligt galloperar hela mediadrevet till närmaste telegraf för att medela Svea rike att en så käck och snäll pojk som Kim är petad. Storsads-Kim till förmån för landsorts-Anders! Huuh!
Ärligt talat: runkabulle-mentaliteten som råder kring detta just nu är pinsam. Anders var valet i lördags, nu är det Kim, hur mycket bäbis han än framställer sig som! Det kommer inte mer spännande ur detta nu, alla ni journalister som står där i ring kring Kim!
Tror inte heller på ngt spel för Ishi längre. Micke Nilsson verkar vara spelklar och därmed är kapten Alexandersson fastgjuten på högerkanten. På vänsterkanten huserar en överbetald räka som går före i Avtalet om tid i landslaget. Kanske kan hoppas på ett inhopp?
Och till sist: U-21 landslaget vek ner sig med Tommy Söderberg som kapten. Hur i helvete gick det till?