generated by sloganizer.net

tisdag, oktober 17, 2006

Huuuhaaaa!

Fan va gött!
Så satans, jävla skönt!
Att sitta och följa matchen via radiosporten kan många gånger vara minst sagt bristfälligt, men igår direktsände de hela avgörandet. Petetesser som elitseriehockey fick glimta in högst tillfälligt. Men usch vilken pers...
Vad jag har förstått var det hela ingen högklassigmatch.
So fucking what?
Nu är det bara 3-poängare som gäller och grisa till sig dem borta mot Kalmar visar på en guldinställning.
Vad jag förstår var det inte heller rättvist.
Muahahaha. Våra 1-1-matcher mot AIK, samt 2 ggr Fiskrens var inte heller rättvisa. 2 orättvisa 3-poängare till till våran favör så är det kvitt!
Nu luktar det Royal Leauge ända in i omklädningsrummet på Borås Arena, hur mycket en match-i-taget det än må vara för Haglund och Wettergren!
Det doftar av himmelskt guld i min värld, men det vore såklart inte bra om laget drabbas av samma hybris. Det är trots allt upp till dem att försvara ledningen nu och då är det inte bra att vara lika segersäker som jag är.
Men det börjar se för jävla bra ut nu!
Segerfesten syns vid horisonten. Finns dock vissa moln som trängs mom utrymmet.
- Avstängningar. Kan bli ett problem, hur stort visar sig avbräcket av Kejsar August, mot Bajen!
- Guldfrossa. Kan såklart drabba vilket gäng som helst. Men som sagt, det här scenariot målades upp i Ingessons jaktstuga...
- Fotbollsförbundet. När vi nu sitter i denna vinnarposition, kan man ge sig fan på att FF febrilt letar orsaker för att skicka guldet till huvudstan och AIK. Skulle vara guld till kassan om intresset återfanns i Sthlm. Paranoid, moi? Det kan ni ge er fan på! Allt kan hända!
...trampa di främata pajka på tära!