generated by sloganizer.net

onsdag, oktober 25, 2006

Mycket blandat och nästan ingenting!

12678 biljetter sålda till GAIS-matchen imorgon.
En fantastisk siffra, även om det hade vart ett toppmöte. Nu är det strid om guldet, med kniven mot strupen och paketet i rävsaxen. Loosa imorgon och guldmedaljerna kan möjligen hämtas ut på jamJam som fejkgodis.
Det måste bara bli vinst imorgon, men det kan vara guldläge ändå!
AIK möter Fiskrens, en match som lär dra folk eftersom den går i Sthlm. I Götet, Sveriges baksida, går man bara på fotboll när det går bra för ens lag, ungefär som i de flesta medelstora städer i detta land. Men det är ju konstigt att en stormatch mot Kalmar bara dra 7000 pers, när det regnar och allt. Tänk att få ställa sig under tak och kura ihop sig med massor av folk på en gammal öststatsarena. Vill inte folk det.
Nähää...
Nu brukar Fiskrens bjuda upp när det inte gäller något, så det är mycket möjligt att de tar en pinne eller tre mot AIK. bara att tacka i så fall. Men vi ska avgöra det här själva tycker jag. 3 poäng imorgon och hemma mot Djurgården, kanske en mot HIF i lill-Danmark. På vägen dit lär AIK tappa fler.
Oroande med alla gula kort. Kan bli en helt ny elva mot HIF. Sjöhage från start med Grif?
Kul med nomineringar till Galan. Men spelar roll, Teddy Lucic är oxå nominerad, så det dra ju ner standarden.
Hörde Guliganernas nya låt och det ÄR verkligen kanon med såna initiativ. Kommer säkert bli en höjdare på Arenan. Men ärligt talat, i videon är det bara George Bush och en fet amerikansk flagga som fattas för att det hela ska bli slembildande patetiskt. Mer rock nästa gång, så är jag supernöjd.
STÅ UPP FÖR VÅRT GULA LAG!