generated by sloganizer.net

måndag, oktober 23, 2006

Ingen skitmatch mot Bajen, tack!

Fiasko för avdelning psykningar mot Bajen. Likaså bra det kanske, uppvigling är sällan till det positiva.
Enda kommentaren är dock från ett Bajenfan, visar vart det rörs upp mest känslor.
AIK lyckades flippa till sig en poäng mot Halmstad. Niclas Carlsson av alla människor fick ett knä på bollen och ställde den gänglige Halmstadmålisen. Helt orättvist naturligtvis. Halmstad stod för det mesta av det lilla skönspel som fanns, men AIK visade hjärta och hämtade upp ett tillsynes hopplöst underläge. Nu verkar spelet inte räcka ända fram till segrar längre, men satan vad imponerande att peta in två bollar sådär från ingenting.
Hammarby och Söderstadion svåraste bortamatchen i år. Nästa år heter det Örebro och Berns Arena (fd. Eyravallen). Suck för spöken…
Vinner Elfsborg idag så blir di gule minst femma. Ytterligare en vinst på torsdag och andraplatsen är kirrad. Skulle AIK då dessutom tappa poäng mot Fiskrens är det hastigt och lustigt- guldfest. Så nära är det!
Nu hejar man aldrig på fiskrens så guldet får väl vänta till hemma mot Djurgården. Vinst för AIK mot fiskrens samtidigt som nyss nämnda gulingresultat faller in så spelar det ingen roll hur det går i Helsingborg, avgörandet finns ändå i Gulacticos hand.
Nu kan det naturligtvis gå på en massa olika sätt. Förlust imorgon är knappast osannolikt och då är det tajt.
Dock 5 poäng ner till Helsingborg.
Dagens startelva:
Stabiland
Mobaeck-Jon Kanon-Martin-Världens Bäste Karlsson
Ilola-Samuel
Ishi-Anders-Alex Den Store
Matte ”Pinoccio” Svensson
Hoppas nu att Kejsar August drillat Martin Andersson i veckan. Inga krockar med Wiland, inga bortsupna rensningar, inga vansinnesdribblingar som siste man. Bara lugnt och enkelt backspel signerat laget som get skönt backspel ett ansikte.
För mycket begärt men, fan va skönt med seger imorgon. Det skulle vara sanslöst bra!
Framåt för seger!