generated by sloganizer.net

torsdag, oktober 26, 2006

Match mot Makrillarna!

13011 biljetter sålda till något som på förhand troddes skulle locka, i bästa fall, 9000 åskådare.
Läs det en gång till: 13011. Trettontusenelva biljetter.
Mot GAIS!
Nice!
Hur ska Haglund formera styrkorna då? Inte lätt, med tanke på:
1. Alla varningar. Hur man än vrider på det är varje match superviktig just nu. Man har inte råd att ställa över 4-5 ordinarie med ett oavgjort som resultat. Men har man råd med att starta samma gamla vanliga gäng och kanske få två viktiga spelare avstängda till matchen mot HIF? Inget enkelt beslut. Frågan är vad som finns på bänken? Grif och Sjöhage kan vara fullgoda ersättare till Pinoccio och Alex den Store. Den senare har vart rent formsvag och den förste producerar på tok för lite. Ändock är det viktiga delar i laget, som presterat mycket och bra.
2. Den pissiga inställningen på Söderstadion. Det var mer än en defensiv innemittfältare som såg ut som en labrador på nedåtchack. Alla såg för övrigt ut så, hängande huvuden, tungan utanför munnen, felvända. Kanske skulle många i den gula truppen gjort en bättre insatts. Kanske läge att nu släppa fram en joker, ett oprövat kort som gjör succé de sista omgångarna. Kanske en Bajrami, Eres, Falk-Olander, Avdic eller Arvidsson. Kanske lite ungdomliig tokighhet kan sätta fart på de som spelat hela säsongen. Who Knows...
Min Elva, den riktiga elvan!
Stabiland
Mobaeck-Jon Kanon-Kejsar August-Världens Bäste Karlsson
Samuel (på nåder)-Jari (likaså)
Grif-Anders-Alex
Sjöhage
Motiveringar behövs väl knappast, kom ovanför i inledningen. Är kanske för vågat att starta med Bajrami istället för Alex, men funkar det dåligt kanske Haglund ska våga i halvtid. Vid ledning med två bollar ska Jon Kanon plockas ut och Martin in, Samuel ut och The Redneck in, kanske ut med en ytterback och in med Arvidsson. Svårt att avgöra vem som ska sparas.
Tror på seger, är klädd i gula tröjan, hetsar alla jag ser, inklusive den ödmjuke Gaisarn jag har till arbetskamrat. Det kommer massor av folk, bara det nu inte kommer en orkan och förstör allt.
Framåt för seger!