generated by sloganizer.net

torsdag, maj 18, 2006

Nicka är silver, springa är guld!

Så har man sett det som såg omöjligt ut på Borås Arena. Det går att spränga en köttmur med en man mer, det går att dyrka upp en lågt försvar. Man gör det inte genom att tjonga upp långbollar, skjuta 3 meter över eller dribbla in stupido. Man gör det genom att springa i djupet, spela smart och skjuta i rätt läge.
Det såg så enkelt ut när väl Barca lyckades. Henkes overkligt snygga skarvning var genialisk- den fristälde Etoo genom att vara precis både i riktning och hårdhet. Han skarvade och dämpade i samma moment och det gör bara en lirare i världsklass. Och han spelar i allsvenska efter sommaren...
Hoppas Haglund satt och glodde på matchen och lärde sig att man inte kan använda sig av Matte Svensson för tillfället. Är det något som de allsvenska konkurenterna kan är det att ta hand om en targetplayer i gul dress. Hasse var ständigt ett orosmoment i denna roll under åren i Elfsborg och när man uttalat bekräftaqr att Matte ska ha denna roll blir det hela väldigt läälöst för motståndarbackar. Han är rätt kass på uppgiften och jämfört med Hasse är han usel. Hoppas att det blir Alex och Sjöhage idag. Alex är grym i sin bollbehandling just nu och Sjöhage är ju blixtrande i ljupet!
Laget idag vore jävligt spännande om det såg ut enligt följande (3-5-2):
Abbas
Karlsson-Kejsar August-Kapten Blod
Ishi-Samuel-Anders-Jari-Bajrami
Alex-Sjöhage
Alternativt (4-4-2):
Abbas
Karlsson-Kejsar August-Kapten Blod-Arvidsson
Ishi-Jari-Anders-Bajrami
Alex-Sjöhage
Jari eller Samuel är naturligtvis hugget som stucket, men Jaris prestation mot HIF imponerar!
Heja di gule!