generated by sloganizer.net

torsdag, maj 04, 2006

Lysande!!!

Kunde inte vara på plats i Götet igår. Synd. Jävligt synd.
Segern för det första: att vinna mot ÖIS är inte lätt, inte i Götet, inte i Borås. De har alltid lyckats mala ner oss och segrarna har sällan varit givna (minns 2-4 ifjol!). Men igår verkade det kontrollerat, behärskat och avgjort med kvarten kvar, trots att det bara stod 2-0. Kan inte minnas när Eleganterna kontrollerat en jämn tillställning. De brukar skaka när det är 1 eller 2 måls skillnad, eller spela avslappnat när man leder med 4 mål och då är det alltid enkelt att spela på resultat. Men att döda en match som lever, det är starkt och ovanligt för Elfsborg. Och det missade man...
Publiken för det andra: Forntidsmärkta Urgamla Ullevi dominerades av gula, inte bara i radio, utan även visuellt. Det brukar för all del Guliganerna se till att göra, men igår skedde det tydligen riktigt snyggt. Enligt Expressen veklades en banderoll ut där det stod: "Inga pengar, ingen publik - er klubb är komik""Dags för en ny shejk"?. Kul. Oerhört fyndigt. Helt rätt väg att vandra i klackkriget. Inte som de hjärndöda aporna i Sthlm som träffas på en plats, som ironiskt nog är Medborgarplatsen, för att göra upp. Idioter: Hammarby vann, AIK förlorade, men plötsligt står båda lagen som en förenad looser. Lyckat!!!
Satt i husvagnen (Jajjemän!) och lysnade på vanliga sportradion under andra halvlek. De kan verkligen konsten att referera från hela idrottssveige, inte bara Götet och Sthlm. Men reportern som flikade in från Elfsborgsmatchen är trogen gammal Elfsborgshatare. Skulle Eleganterna haft en dålig dag hade han spytt galla över tråkiga Borås, stelbenta Elfsborg och orerat om lagets premunation på 10-platser. Igår var han tyst. Inte ett ont ord om det gula laget. Medgångssupporter?
Hoppas Matte Svensson var så bra igår som alla säger, för i tidigare matcher har han övervärderats, överskattats och varit så där halvbra. Jättekul och jättebra om han lyckas. Men jag kräver mer än bara vunna nickdueller för att hylla honom som targetplayer och killer. Snart ser jag en rejäl flisning som ett sundhetstecken hos mannen som kan nicka gatsten. Kom igen Matte!!!
Sover gott till nästa matchdag. AIK borta.
Hua!