generated by sloganizer.net

måndag, augusti 24, 2009

Örebro!

Örebro är bra i år. Hörde att de trodde elfsborgarna skulle vara slitna efter italienresan, men så var inte fallet. I vanlig god ordning sprangs det zick-zack mellan bortaförsvararna. Synd att de inte kan döda matcherna mer ordentligt, med eftertrycka. Nu ska man sitta och vara skitnödig en hel andra-halvlek och jag vet inte vilken gång i ordningen det är.
Nåväl, tre poäng och serieledning igen. Jag tror inte vi släpper den nu.
---
Det är pinsamt vilket uttalat hemma-lag ICA blivit. 0-0 borta mot ett av seriens svagaste lag. Hemma trillas det boll som på Gunnar Nordahls tid, men spring in på okänd mark och pyjamaspojkarna är vilsnare än en förstaklassare på inskolning. Märkligt.
På söndag blir det dock andra bullar för de randiga. Då kommer det blåsa och gunga på Gamla Ullevi.
Eller är det nya?
Nya gamlevi?
Gamla nyevi?
Ulla Gamleny?
Äh, vet i fan. Dyr och dålig är den i alla fall.
Snygg.
Men dyr och dålig.
---
Det gnälls ofta på domare i allsvenskan. På Åka Andreasson brukar det gnällas oftare än andra. Men islänningen i Henkeborg kan inte vara den mest begåvade fotbollsspelaren. Även om det första gula kortet var tveksamt var det andra solklart. Han var väl medveten om situationen han befann sig i. Ändå tar han ett till. Galet dåligt och svagt. Nu är Helsingborg nere och tittar i källaren efter möjliga fotbollsspelare. Vaktmästaren kan bli aktuell för inhopp. Det beror på om kanslisten hinner bli spelklar för startelvan.
Typ.

8 Comments:

At 12:21 fm, Anonymous Anonym said...

Grattis till guldet IFE!

 
At 8:29 fm, Anonymous Åhman said...

Ja nu kan inte ens vi missa

 
At 3:34 em, Anonymous Anonym sa... said...

Dåligt?

Har dom inte äkta gräs?

Det har väl inte ens vi?

 
At 8:11 fm, Anonymous Anonym said...

Skulle äkta gräs vara allena saliggörande?
Aha, det var därför vi fick spela på en gulnad festivalplan härom året i Götet. Och Grimsta IP ståtade med något liknande i våras. Aha, nu fattar jag... det hänger på gräset...
Jag som trodde att en felbygd och farlig arena skulle vara ngt som låg Göteborg i fatet, men nu har dom riktigt gräs så då är det ju lugnt. Dho, mitt pucko...

 
At 8:11 fm, Anonymous Åhman said...

Vadå gräs?

 
At 11:51 fm, Anonymous Anonym said...

Säger det samma!

 
At 4:24 em, Anonymous Åhman said...

Men vad skall vi med allt gödsel som vi odlar i Borås till om vi inte har äkta härligt gräs.

 
At 9:42 em, Anonymous Anonym said...

Ähh, vi fortsätter exportera skiten till Götet under falsk varudeklaration, till det där Rehn-projektet som spårade ur, men som ingen vågar säga till om. Dom märker aldrig ngt ändå!

 

Skicka en kommentar

<< Home