generated by sloganizer.net

tisdag, maj 12, 2009

En poäng är en poäng!

Oavsett motståndare så är en poäng alltid en poäng på bortaplan. I mina ögon tappar hemmalaget två pinnar i den situationen, så man kan inte klaga för mycket.
Nu är det en gammal surdeg som jäser när det gäller tappade poäng i slutet av matcherna, för IF Elfsborg. Återigen dominerar Elfsborg matchen långa stunder mot GAIS, leder välförtjänt med saggar ihop och slutar spela sista delen av matchen. DET är måhända dåligt och klandervärt hos spelare och ledare. Men att ta poäng på bortaplan får aldrig ses som dåligt, oavsett.
Dessutom har GAIS tryckt in 13 mål på sina matcher och är därigenom ett av seriens målfarligaste. I den här matchen backade man hem via stor respekt för Elfsborg. Det var inte oväntat att de skulle peta in en boll och jag kan tycka att det var bra gjort av Elfsborg att göra ett mot en av alla dessa köttmurar vi mött.
Och kommer att möta!
4 segrar och 4 oavgjorda är bättre än IFK:s 5 segrar och tre förluster. Endast HIF är bättre och HIF kommer hamna i en svacka, kanske den svacka som Elfsborg haft under inledningen av allsvenskan med skador på nyckelspelare. Elfsborg kommer att bli bättre allt eftersom, det är jag ytterst tveksam över om något annat lag kommer bli.
Däremot behöver vi en målskytt på heltid. Jag hävdar foirtfarande att han heter Joel Johansson. OM han får mer speltid!