generated by sloganizer.net

fredag, maj 22, 2009

Lite skillnad!

Gnällmaffian på Vigule beklagar sig över obefintlig offensiv hos Gulacticos under senaste matchen mot AIK på Råsunda. En påtänd GAISare hade ju insett att det var läge att spela försiktigt och minimera skadorna efter den sena skadan på Anders. Frejdig offensiv när Teddy lyfts upp i banan och Anders var hemma? Kom igen, Einsteins. Vad tror ni om Elfsborg egentligen?
Och HUR tror ni?
Inte ens efter Halmstadsmatchen kunde riktigt positiva tongångar skönjas på Vigule. När man nu försäkrade sig om at inte ge jagande AIK några fördelar fick gnällmaffian det att verka som om laget begick våldtäk på den egna spelidén.
Vi har allsvenskans bredaste trupp, men vi är inte Barcelona. Vi måste spela efter rådande situation och mot AIK var vi i sjönöd. Kom igen, vi kan lira ut när riskerna är betydligt mindre.
Och hur tror ni att Helsingborgsfansen känner sig nu? En lätt bortamatch mot BK Röva slutar med 3-0 rakt i ansiktet. Bästa laget på plan mot ett bottenlag som har fixstjärnan avstängd.
I jämförelse gör vi en bragd.
Vi kommer vinna allsvenskt guld om nu inte skadefrekvanesen är lika hög som Löfqvists ben i Girot. Vi kan inte vinna stort när spelare efter spelare av rang är skadad. Vi kommer få gneta när det tryter, men får vi bara tillbaka nyckelspelarna kommer vi jogga hela vägen hem till Borås Arena, en jävligt mysig höstsöndag i november. Be cool!!!