generated by sloganizer.net

onsdag, mars 18, 2009

Ante Covic!

Trots förnamnet är det nog inget pokerspel att ta hit den gamle Bajenkeepern. Han känns stabil och stod en jävla massa matcher på raken i Bajen när han kom tidigt på 2000-talet. Enligt Jan Banan på BT är han ruggigt stabil utan att glänsa, medan Bajenfansen ser honom som en trollgubbe som kan göra riktiga tavlor. Men bra är han nog, för Andreasson brukar inte köpa grisen i säcken (undantaget den där långe backen från Helsingborg, då...)
Däremot känns det jävligt futtigt mot Hassan att blåsa honom på den förstamålis-plats han nu troget väntat på bakom Wiland. Killen har spelat svajigt i några få träningsmatcher och han har potential att bli riktigt bra. Hans känsla att sätta igång spelet snabbt, i kombination med sin fysiska fördel gör honom till en häst att satsa på, i mina ögon.
Det som är tveksamt med Hassan är att det verkar ligga någon hund begraven och han verkar delaktig i det hela. Har han gjort bort sig inför truppen? Har han dåligt psyke? Dåligt självförtroende? Som målvakt håller han utan tvekan, måste vara något annat...

1 Comments:

At 9:50 fm, Anonymous Anonym said...

Min känsla är överambition, han försöker visa för mycket, typ utrusningarna på halva plan, ut och flaxa efter bollar han inte kan nå. Han skulle nog behöva tagga ner lite och bygga på grunderna. Ibland räcker det att stå rätt.

 

Skicka en kommentar

<< Home