generated by sloganizer.net

tisdag, februari 10, 2009

ÖIS-mos!

Matchtyp: Träningsmatch mot ÖIS.
Väder: kallt, ett par minusgrader.
Publik: knappt 1000 pers.
Resultat: 4-1
Målskyttar: Joel Johansson 3, Bella Berglund.
Matchens lirare: Joel Johansson.
Matchen i korthet: efter en bedrövlig försvarsinsats av Martin Andersson som resulterar i ÖIS-ledning efter knappt 3 minuter, äger Elfsborg den här matchen fullständigt. Man rullar ut göteborgarna hela matchen och motståndarnas bäste spelare var deras reservmålis som fick äran att premiärstå. Han höll sifforna nere ordentligt, med ett par svettiga reflexräddningar som främsta insatser.
Joel Johansson visar i denna match att han kan vara den målskytt vi så länge längtat efter. Han gör tre riktigt bra mål, även om det första, den tidiga kvitteringen, är ett slumpartat nickmål. Vidare har han flera fina framspelningar och gott defensivt arbete, vilket gör honom till en ny favorit.
Utöver detta visar Keene gott gry, Abbas att han är bra mycket bättre än Wiland på att sätta igång snabba anfall, Martin Ericsson att han tillför mycket på det offensiva mittfältet.
Svaga insatser främst av Johan Sjöberg i backlinjen och tjocke-Bellapå topp, även om den senare lyckades kana in bollen vid ett fint anfall.
Att Elfsborgs försvagade uppställning spelar ut ÖIS dito säger väl inte så mycket kanske, mer än att Elfsborgs bänk är både bra och bred. Teddy (som kom in i andra), Anders, Ishi, Avdic, Bajrami och kanske även Wikström borde vara namn för startelvan.
Att Joel Johansson ska spela premiären om han håller klassen, är ställt utom tvivel.
Slutligen avslutade Teddy matchen med plågor.Hoppas smällen mot knät inte var så allvarlig.

4 Comments:

At 12:24 fm, Blogger Röd Guling said...

Fram till det där med Bella kändes rapporten viktig och bra, i och med att jag själv inte såg matchen. Nu ifrågasätter jag ditt omdöme och fotbollskunnande.

 
At 9:43 fm, Anonymous Anonym said...

Självklart på sin plats med ett ifrågasättande när föreningens stora stjärna skrivs ned. Men, med handen på hjärtat, såg Bella såväl otränad som överviktig ut. Min tes är att Haglund vill spela en omotiverad Bella i form. Förklaringen till att han fick spela hela matchen måste antingen vara att Haglund såg det hela som ett konditionspass för Bella, eller att han straffades för sitt dåliga spel. Förutom målet och ett överraskande bra avslut i andra halvlek gjorde han inget rätt.

 
At 10:52 fm, Anonymous Anonym said...

Det är fult att slå på den som redan ligger, ni kunde ha nöjt er med 2-1

 
At 3:40 em, Blogger Kaptenen said...

Bella gjorde målet med röven... Klass. Det som Zlatan gör med fötterna gör Bella med röven...
Ni ska bara se vad Bella kan göra med en apelsin och sin röv...

 

Skicka en kommentar

<< Home