generated by sloganizer.net

onsdag, april 23, 2008

0-0-0-0-0-0-0-0....

Fan vad trist. Fan vad synd att vi inte kan få ett gratismål med oss i en sån här match. Fan vad syn att vi inte kan vinna när vi är underdogs. Ingen skam i 0-0 på Söderstadion, men just idag hade det känts gott.
Teddy Lucic är briljant och säkerheten själv. Han hade Kapten Blod bredvid sig den här gången, men fan vet om inte Lucic hade kunnat göra en slaktad gris bra i ett mittförsvar? Han styr, bryter och gör precis rätt saker i alla lägen, oavett om det gäller att hålla i bollen eller sparka den ur vintergatans galax. Jag är full av beundran och tycker han ska vara med i sommarens EM-trupp!
I övrigt är det ganska OK. Ishi och Bajrami är direkt bra. Bajrami har ett par riktig bra avslut värda ett bättre öde, Ishi har ett bra skott men framför allt flera bra genombrott som hans lagkamrater inte kan ta tillvara.
Längst fram spelade Bella. Eller, det gjorde han knappt inte. Han sprang omkring och tultade som en blandning mellan gravid kvinna och bollrädd högstadietjej, uträttade intet och när han väl fick ett läge efter en målvaktsretur på Bajramiskott, sköt han så högt över att... jag vet inte vad. Ingen Gulacticosanfallare är dessvärre vare sig bättre eller sämre än honom just nu. Det är en grå massa, utan udd och självförtroende. Hur detta ska sluta vet i fan, men jag hoppas att föreningen värvar.
Nu är det bara några få dagar innan hysteriska Kalmar kommer till Arenan. Lördagsmatch och förhoppningsvis mycket folk. Men vi möter ett lag som har en massa genmanipulerade Elm-bröder, brassar, fyrtorn i försvaret, underbara gnällspiken Rydström, brassar. Och så vidare. Det ser mörkt ut. Usch...