generated by sloganizer.net

tisdag, april 15, 2008

Fyra omgångar- fyra som förtjänar det!

Efter fyra omgångar kan man bara stilla slå ut med armarna och konstatera att di gule är lika håglösa som i höstas.
Hon tösen på Canal + som ställde en knepig fråga till Haglund inför AIK-matchen var nog mest rätt ute av alla fotbollsreportrar. Laget spelar oavgjort, oavgjort it is!
Dock kan man ganska lätt lyfta fram fyra spelare som förtjänar att omnämnas...
Teddy Lucic: gubben kommer från spel i superettan och Häcken och fan vet om han inte är allsvenskans bäste mittback. Klockrena brytningar, stark i luften, markeringsrätt som få och cool. Årets värvning i kamp med Rajalaxen i Djurgården!
Helgi Danielsson: ytterligare en superettanlirare som kommer in bakvägen och spelar strålande defensiv fotboll. Han känns som ett helt klart tryggare alternativ än Ilola. Bättre, vet i fan, men helt klart mer pålitlig!
Matte Svensson: likt konstnären som blir erkänd efter sin död, har Pinoccio nått kultstatus efter avslutad fotbollskarriär och ses ivrigt flirtande med Guliganerna. Stod på barrikaderna hemma mot AIK och lär bli en viktig kugge i Gulacticos organisation.
Magnus Haglund: tränaren som gett defensivfotbollen ett ansikte. Är nöjd om laget håller nollan och skapar målchanser. Mål? Njä, det spelar inte så stor roll i Haglunds värld. För honom handlar det om att hålla tätt. Men publiken kräver mer på Borås Arena och snart kommer röster höjas för mer anfallsfotboll. Haglund ligger på knappt plus än så länge, men måste vinna kommande två omgångarna!