generated by sloganizer.net

fredag, april 11, 2008

Balle, satans jävla balle!

Andreas Augustsson har brutit nyckelbenet och är borta hela våren.
Nu har vi inget ordentligt försvar igen.
Faaaaaaan!!!!

3 Comments:

At 8:19 em, Anonymous Anonym said...

Andersson in i mitten och Moebaeck som högerback? Kan Florén eller Karlsson spela på högersidan? Tycker nog Moebaeck ändå. Det är såklart för jävligt men Lucic är rutinerad nog att styra en annan kille.

Augustsson kommer väl främst saknas för sin inställning och hårda spel. Förhoppningsvis så kommer han tillbaka snabbare också.

Angående hans eget uttalande att det var onödigt av Skoog vete fan vad man ska tycka egentligen. Lite onödigt att gnälla när man är kanske seriens hårdaste spelare själv. Otur helt enkelt.

 
At 11:21 em, Anonymous Anonym said...

Definitivt onödigt av honom att gnälla. Han ger mer än han får, helt klart!
Jag vill inte ha in Martin i mittlåset, där skapar han kaos. Minns när han mejade ned Wiland 2005, undrar om det inte var samma match den senare bröt armen (mot MFF)? Hellre Kpten Blod och Martin kvar på högerbacken!

 
At 11:55 fm, Anonymous Anonym said...

Haha, Ja du har nog fan rätt. Det är kaos hos mannen men jag har beslutat mig för att ge honom en ny chans nu när han är lagkapten. En förhoppning om att han snabbt mognat och nu ger fan i att vara så yvig och så vidare.

Det finns säkert godkända ersättare in i mitten men helt vill jag ju ha bort Moebaeck från mitten och ner i backlinjen igen. För okreativ på vänsteryttern och där kan vi lira Emir istället.

 

Skicka en kommentar

<< Home