generated by sloganizer.net

måndag, september 17, 2007

Trelleborg!

Ikväll spelade Djurgården och Trelleborg oavgjort i allsvenskan 21 omgång. 1-1 slutade matchen efter en ganska sen kvittering av Jonsson. Poängen räckte för Trelleborg att kliva över nedflyttningsstrecket och för Djurgården att ta över serieledningen.
Folk har pratat om att det lag som vinner nu gör ett ryck i guldstriden och det hade verkligen ett lag gjort, om det vunnit.
Problemet är att inget lag i guldstriden vann.
Se här...
Fiskrens-Gulacticos 2-2
Kalmar-GAIS 2-2
Halmstad-AIK 2-2
Djurgården-Trelleborg 1-1
Vinnarna i omgången, både i sina matcher och sammantaget, blev Hammarby (4-3 mot Gefle) och MFF (1-0 mot Örebro). Helt plötsligt är de båda lagen med i guldstriden, på ett litet, litet hörn. MFF har 5 poäng till serietoppen, Hammarby 6.
Helt sjukt...
Vad händer i omgång 22 då?
- Gulacticos tar emot Hammarby hemma på Arenan och söderbröderna får väl ses som något av en önskemotståndare på hemmaplan. 7-1 sammanlagt på de två mötena lagen emellan på konstgräset!
- AIK och Djurgården drabbar samman i ett klassiskt derby, en tillställning som lutar åt oavgjort!
- Fiskrens har ett knepigt göteborgsderby mot GAIS, kan sluta hur om helst!
- Halmstad och Kalmar har bortamatcher mot bottenlagen BP och Trelleborg, där åtminstone Trelleborg ser ut att hittat höstformen.
- MFF spelar borta mot Gefle, en match som får ses som rena mardrömmen för skåningarna!
Spänningen är olidlig!
---
Grämer mig fortfarande över det taffliga försvarsspelet mot Fiskrens. Blir inte mindre orolig över att Kejsaren är avstängd mot Hammarby. Martin och Björcken känns varken stabila eller samspelta.
---
Bortamatchen i Loosers lounge på torsdag känns bara störande. För mig är det bara allsvenskan som räknas i nuläget. En utdragen cuphöst mot svåra öststatslag låter sådär. Kommer bara tära. Skulle det dessutom bli en ny upplaga av Kungaligan kommer hösten bli fylld av svåra och jobbiga matcher.
Men, som sagt tidigare: Walter Zenga på Borås Arena den 4 oktober!!!

1 Comments:

At 10:59 fm, Anonymous Anonym said...

Vi e' Gula

Vi ë' bönner

Vi luktar

Vi luktar gössel.

Vi e' Gul-lukticos

 

Skicka en kommentar

<< Home