generated by sloganizer.net

torsdag, september 13, 2007

Lundström och Bruno!

Kommer ni ihåg Christian Lundström och Bruno Fogaca? Ryavallstiden, kanske tidigt 2000-tal, och den absolut sämsta anfallsuppställning jag sett Gulacticos ställa upp i en allsvensk match. Att Lundström var kass fick sin förklaring något år senare, han led av svår reumatism och hans karriär som aktiv fotbollsspelare var över. Dock har han påbörjat en ledarkarriär som anses lovande.
Bruno var dock inget annat än ett katastrofalt brasseköp, med beslut tagit på minst sagt lösa grunder, kanske inga andra än hörsägen via pengakåt agent. Han hade viss bollkänsla, men det har å andra sidan min hund också, så det kan knappast ha vart grundande för kontraktsskrivning.
Hur som helst, de två var så dåliga tillsammans att jag trodde att det inte var möjligt att uppleva sämre!
Men det fick jag!
Igår kväll spelade Sverige landskamp borta mot Montenegro. I anfallet bildade Rosenberg och Prica par utan spets. Första halvlek var så dålig så jag trodde inte mina ögon, det måste vart den sämsta prestationen på mycket, mycket länge!
Att sen duon gör varsit mål i andra måste anses som årtusendets överraskning. Pricac mål var dessutom mycket högklassigt!
Men summa sumaruium måste deras prestation, sett till sin omgivning och till digniteten, anses vara lika usel som Lundströms och Brunos var då det begav sig. Det måste finnas tusen intressanta spelare utöver dessa två, som kan få pröva sina vingar.
---
22000 biljetter sålda till matchen mellan Fiskrens och Gulacticos. Fiskrens utger sig för att anse matchen som årets match i Götelaborg.
Å de va la änna rooolit!
Vad skönt att de pompösa och dryga idioterna äntligen kan ge ett litet, litet erkännande till Gulacticos, att man äntligen tar Gulacticos på allvar. Fast det kan å andra sidan leda till att de inte underskattar oss i fortsättningen, något de gjort det senaste decenniet. Och det vore ju inte bra, inte bra alls!

1 Comments:

At 5:35 em, Anonymous Anonym said...

Bruno borde kanske fått lite mer chanser. Han rumsterar tydligen i alla fall i den portugisiska förstaligan just nu.

 

Skicka en kommentar

<< Home