generated by sloganizer.net

tisdag, september 04, 2007

To fucking much!

Sitter och snyter mig ungefär en gång var tionde minut och det kommer mängder varje gång. Har säkert förlorat 50% av kroppens vätska och har bara lyckats ersätta den med kaffe och wiener melange (kaffe och choklad).
---
Anders och Wiland drog direkt till stockholm och landslagets samling inför det viktiga kvalet mot Danmark. Anders med en handfull dåliga insatser närmast bakom sig, Wiland med en mycket bra säsong. Hade han inte fått plats i landslaget efter sitt fina spel, hade han aldrig blivit det. Nu är chanserna att Wiland ska få spela väldigt små, medan de är ganska goda för den högt rankade Anders. Jag tycker att världspressen (det är så de sthlms-fixerade sportjournalisterna ser på sig själva) har fått en nyanserad jargong kring Anders-Kim-frågan. Det räcker numera inte för Kim att ställa ut skorna för att anses given i Lager-Lasses startelva. Nä, nu kräver man prestationer av honom och då är Kim-klubben betydligt mer anonym. Visst, Kim spelar i Lyon och är ordinarie (när han väljer att inte spotta på domarna) och gjorde ett mycket fint mål i träningskampen mot USA, så jag kan inte säga att jag tycker det vore konstigt om han spelar på lördag och på bekostnad av Anders. Men det blir säkert Anders för ingen tycks förstå hur Lager-Lasse tänker!
---
Under uppehållet hoppas jag att Haglund fokuserar på fart och fläkt. Får de viktiga lirarna fart på sina fötter springer de ifrån och runt samtliga allsvenska försvar och då blir hösten riktigt kul. Det har vart grymt stillastående på många håll, hoppas att det åtgärdas nu när tid finns!
---
Bella och Keene har en del att lära av Elfsborg egen brasse, Pinoquiño (eller El Träbeño). Överhuvudtaget har de gula anfallarna mycket att lära. Vi behöver en formtoppad Bella i slutspurten!
---
Kejsaren och Björcken ansvariga för ett av baklängesmålen igår. Sånt hände ALDRIG i fjol. Sånt kan vara skillnaden mellan guld och en femteplats i årets allsvenska. Jag saknar Jon Kanon...
---
Enda trösten just nu kan vara att Fiskrens är på väg ur sin goda form. Vad som ska göras åt AIK vet i fan. Vinna, vinna, vinna, kanske?