generated by sloganizer.net

onsdag, september 26, 2007

Ett förlorat guld med sorgkant!

Nu känns det väl i ärlighetens namn som att tåget gott och Gulacticos står ensamt kvar på perrongen för att ta europatåget. Ett europatåg som rustats upp utvändigt med lite färg och pråligheter, medan man glömt komforten för de resande.
Tåget kan, om man nu löser biljetten hemma mot Bukarest, få hållplatser som Tyskland, Italien och Spanien. Det kan också bli avkrokar i Bulgarien, Ryssland och Österrike där det blir minst lika svårt att vinna fotbollsmatcher!
Men men, optimistklubben ser Loosers Lounge som det största som hänt Gulacticos i modern tid, vilket naturligtvis är fånigt!
---
Om nu guldfighten skulle få en någorlunda klar ledare, så är det förbannad, jävla skit att det är Fiskrens. Med viss sorg inser man att Gulacticos inte kan, eller vill vinna allsvenskan. Men att det är bananerna i pyjamas som tar initiativer gör det hela än svårare. Lite extra sorg i tillvaron, kan man säga. Alla utom Fiskrens får vinna, från och med nu.

10 Comments:

At 12:35 em, Anonymous Anonym said...

Mindervärdeskomplex!

 
At 12:11 fm, Anonymous Anonym said...

Banan: Om jag nu hade velat lukta fisk och hålla på ett fult fotbollslag, hade jag kunnat göra det. Det behövs inget mindervärdeskomplex för att känna som jag gör, bara sårad stolthet. Men det, min vänn, blir nog krångligt att föklara!

 
At 8:21 fm, Anonymous Anonym said...

Du har troligen enbart förtträngt dina mindervärderskomplex.

Det är helt natutligt att du har dylika.

 
At 8:54 fm, Anonymous Anonym said...

Banan: problemen med mindervärdeskomplex är att man som person inte är medveten om att man har komplex. Man försöker överkompensera det egna jagets betydelse i allt för stora proportioner. Att jag envist hävdar att Gulacticos är ett bättre fotbollslag än Fiskrens har sannolikt inget med mindervärdeskomplex, då det är en sanning. Om Gulacticos legat på sin traditionella tiondeplats (eller i superettan), haft stora ekonomiska och administrativa problem, medan Fiskrens var det topplag de var för tio år sen, då hade jag kunnat köpa ditt resonemang. Men nu, idag, är föreningen Elfsborg så oerhört mycket bättre än Fiskrens och det är förhoppningsvis bara en tillfällighet att de sportsliga resultaten marginellt går till Fiskrens fördel.

 
At 12:20 em, Anonymous Anonym said...

Om man kommer från lantishålan Borås har man anledning att ha mindervärdeskomplex.

 
At 12:47 em, Anonymous Anonym said...

Må så vara om man är göterborgskåt, vilket det naturligtvis finns några stycken som är. Likväl som det finns göteborgare som är sthlmskåta, då rangordningen städerna emellan är så! Och ja, jag ser hellre att guldet hamnmar i sthlm än i götelaborg, men helst i en lantishåla som Borås!

 
At 3:08 em, Anonymous Anonym said...

Det finns inte några Stockholmskåta Göteborgare.

Rangordningen är sådan att vi kommer före Stockholm eftersom vi är framsidan, de är Rövhålet.

Vi blickar ut över Världen, de ser Finland och ett gäng tråkiga Öststater.

Borås är Göteborgs Armhåla, det luktar till och med som en aldrig tvättad armhåla.

Kanske är det för att vi äter fisk vi är smartare. Att inte ni äter fisk förstår vi då ni bara har insjöfisk som smakar dy.

 
At 12:15 em, Anonymous Anonym said...

Tro fan att vi luktar illa om vi nu är eran armhåla!
Och att ni blickar utåt är väl ganska talande för ert industriområde till stad. Vi andra stadsmedborgare är så nöjda och stolta med det vi har, att vi aldrig blickar utåt för fägrings skull!

 
At 2:46 em, Anonymous Anonym said...

Om ni bara håller er borta fån Göteborg så får ni hållas.

Vi Göteborgare håller oss för goda för att ens närma oss Borås.

 
At 4:08 em, Anonymous Anonym said...

OK, kanske brukar vara förklädda AIKare somn sjunger och lever jävel när ICA kommer på besök i fotbollens huvudstad.

 

Skicka en kommentar

<< Home