generated by sloganizer.net

torsdag, augusti 30, 2007

Med hedern i behåll!

Så vandrade Gulacticos ur Champinjonäventyret med högburet huvud. Kallaset är slut för denna gång, men jag är säker på att vi blir inbjudna fler gånger, redan nästa år.
Alla spelare får godkänt av mig. Ingen vek ned sig, ingen fick panik. Kort sagt en total scenförändring från fighten på Mestalla.
Denni Avdic visade med all tydlighet att han är, inte bara en fullgod ersättare för danskflyende Holmén, utan ett bättre alternativ. Han var stark i närkamperna, lugn med bollen och visade dessutom upp en imponerande kreativitet, även om han mattades under andra halvlek. Just kreativiteten och inställningen är den avgörande skillnaden mot den hopplöst formsvage Holmén. Med Denni på plan kommer vi vinna många mittfältskrig, samt skapa offensivt spel högt upp i banan. Frågan är hur Haglund väljer att formera laget i framtiden, så att plats finns för Denni.
Kejsar August visade att han vinner luftdueller mot allt och alla. Han urstyrka måste fram även i smått harmlösa allsvenska matcher, inte bara när det är stormatcher. Hans hjärta blir oerhört viktigt i den allsvenska guldstriden.
Johan Karlsson var på läktarn och köpte korv även denna match, men bara en tiondel så många som på Mestalla. Han var betydligt tuffare mot Joaquin, så länge de möttes. När Florén kom in visade även denne stake nog, något man saknat tidigare.
Anders var ganska blek, men med sin oerhörda grundkapacitet höll han så klart jämna steg med övriga ändå. Dock kunde man önskat att han skulle leverera än mer vid ett sådant här tillfälle, men nu hade det inte spelat någon roll, så OK!
Det enda minuset är första baklängesmålet. En oerhört, vannsinnigt stor tavla av mittförsvaret. Återigen stod en pygmé (Helguerra) ensam i straffområdet och fick nicka in bollen. Han kunde lika gärna tagit ned den, trixat två-tre gånger och där efter dundrat in den, så gott om tid hade han. Nu blev det ridå ned redan efter 3 minuter och det lilla hopp om mirakel man hade maldes ned i den köttkvarn Valencia är i sådana här sammanhang. I övrigt skötte sig försvaret mycket bra.
Orosmolnet denna kväll blev Mobaeck, som fick utgå med en skada av något slag. Lårskada, knä eller stukning är frågan.
---
Snyggt TIFO igår igen, den organisationen går från klarhet till klarhet!
---
UEFA-cupen, som nu Gulacticos kliver in i, heter härmed Lousers Lounge!