generated by sloganizer.net

tisdag, augusti 28, 2007

I belive in miracle!

I belive in miracle!
Så sjöng Ramones för många år sen och samma ord kommer ur Haglunds mun under kvällens PK på Borås Arena.
Vända 0-3 på Valencia?
Tja, varför inte. Folk verkar ju tro på de mest bisarra saker nu för tiden, så varför inte det.
---
Ser lite överallt att folk vill sälja överblivna biljetter till Valenciamatchen. Det är kommentarer som "fick ett sent återbud från farmor och har tre biljetter till Valenciamatchen över, säljer dom för fyra hundra spänn".
Seriöst, köpte folk på sig biljetter i tron att de skulle kunna kränga dem dyrt dagarna innan match? Hur dum får man vara när man tror att man kan sälja saker dyrt i Borås? Och sen komma med svepande bortförklaringar för att ingen ska tro att man var en gniden fan som försökte tjäna pengar på spektaklet. Hur orkar folk va så jävla skenheliga?
---
Vem är den hemliga supervärvningen Gulacticos planerar? Lever Fredrik Söderström nere i Portugal fortfarande? Finns det fler bortglömda bänknötare i Holland? Marcus Lantz (folk tog det som en sanning här ifrån?) är kanske ett något svagt alternativ, då vi trots allt saknar yttermittfältare.
Hmm, får sova på saken...
---
Min startelva imorgon blir lurig. Man vet ju inte ens vilka som finns kvar i truppen imorgon bitti. Wiland i mål känns given, tillsammans med Kejar August och Björck. Förmodligen Mobaeck också, men sen?
---
Fiskrens otäckt nära nu. Kan bli mycket folk på betongbunkern den 15 september!