generated by sloganizer.net

tisdag, juni 19, 2007

That´s the way, aha aha...

... I like it, aha aha!
Fan va gött!
Såg en blå mur som backade hem och slog vildsinta bollar mot en de kallar Mensah, men så smart verkade han inte för han sköt inte ett skott på mål under 90 minuter.
Trodde ett tag att Trellan skulle ställa upp med en berömd människopyramid i eget mål, allt för att freda sig mot framstormande Gulacticos.
Men de vek ned sig till slut!
Kan inte säga att jag njöt av den sega tillställningen. Målen förnöjde och jag skrek rätt friskt när Keene styrde in Ishis grymma chipp. Jag kastade mig i Kaptenens famn (nåja...) när Pinoccio skallade in den 373:e hörnan (Efter att Kaptenen uttalat de magiska orden...) bakom Trelleborgsförsvarare i drivor.
Men långa stunder var matchen ett sömnpiller. Inte lätt att spela fotboll mot ett lag som kämpar för livet med att spela defensivt, men ibland tyckte jag att det blev sådär stillastående och fantasilöst som bara ett sidledsbollande Elfsborg kan bli.
Men det viktigaste är segrar och det är sådana som ger tre poäng och som gör att vi faktiskt ligger etta i tabellen.
Florén från start var ingen hit, men han ska såklart få 5-6 matcher att spela in sig på, precis som alla andra fått. Måste vara surt att heta Johan Karlsson och veta att nu spelar det ingen roll hur dålig snubben där ute är, han får chansen ändå. Sån är Haglund och jag kan inte klaga: kille är guldtränare och vet vad han gör när han ger spelare förtroende. Men det verkar fan vara svårt att bli petad i Gulacticos, fast man spelar dåligt.
2 mål av anfallarna, läge att fortsätta med 4-4-2? Verkar gå bra...
---
Spelarbetyg...
3 dojjor: Stefan Ishizaki. Två assist, var av det ena kom efter skön fotbollskonst. Kvällens lirare!
2 dojjor: Jari Ilola. Mittfältets klarast lysande stjärna. Är överallt defensivt och hittar oftast enkla med smarta lösningar både framåt och bakåt.
1 dojja: James Keene. Får det bför sitt viktiga mål och för sitt outtröttliga spring. Kan vara riktigt på g...

En fet spark i röven...: Mattias Florén. OK, första matchen från start och han ska få samma chans att spela sig i form som övriga, men ska han ta platsen från Johan Karlsson måste han upp flera steg. Hade flera farliga felpass, som kunde slutat illa med ett bättre lag emot...

---
Vilken jävla apröv kastade in en flaska på plan under dagens match? Gör sånt på andra arenor, eller ännu hellre hemma i era vardagsrum. Förstör inte våran fotboll! Som tur är träffades ingen, men den landade i Trelleborg straffområde och det är tillräckligt jävla illa!
---
Sätter min hund på att Sjöhage gjort sitt i den gula dressen. Utanför truppen, fast han är frisk och hel. Det luktar schism på långt håll. Någon har sagt att Sjöhage och Haglund pratar lika mycket med varandra som två möbler på IKEA.
Vore katastrof och vansinne om han försvinner. Om det blir till Fiskrens...usch...
Operation Sjöhage kvar bör inledas snarast!
---