generated by sloganizer.net

onsdag, juni 13, 2007

Jämnt i toppen!

När alla lag utom Makrillarna har spelat minst 9 matcher, är det vansinnigt jämnt i toppen. Det har det förvisso vart hela våren, men nu börjar det utkristallisera sig en tätsextett, eller nått i den stilen. De kommande tre måstematcherna kan ge Gulacticos ett mäktigt läge, men det är långt dit. En kort skärskådning av de där uppe...
1. Djurgården. Är egentligen konstigt ojämna, men har lyckats vända på allt möjligt konstigt och vunnit viktiga matcher. Är inte där uppe för att stanna dock, för lång säsong.
2. Malmö. Kan mycket och med gammelgubben Skoog kan man tydligen börja avgöra de där svåra matcherna mot kassa lag. Finns med där uppe när säsongen summeras.
3. Kalmar FF. Har spets och kvalitet och är den stora utmanaren till guldet. Brassar och långa killar som heter Elm kommer man långt med. Sen har jag en känsla av att Lasse Johansson är viktig för smålänningarna.
4. Gulacticos. Kommer sannorlikt att vinna allsvenskan med ngr poäng, om inte det egna spelet rasar. Anfallsspelet är nyceln, oavsett om det kommer från mittfältet eller 2 forwards!
5. Halmstad. Nej, nej, nej.
6. Fiskrens. Nej, nej, nej!