generated by sloganizer.net

måndag, juni 11, 2007

MFF förbi!

De tokiga skåningarna med en sheriff som klubbpresident är förbi i allsvenskan om än på målskillnad. De är det tack vare en gedigen defensiv.
De har en tjock brasse, en målfarlig finne och en hypad värmlänning som dyra inköp där fram, men det är en halvförlamad föredetting som kommer in och gör matchens enda mål mot ett dåligt BP.
Sånt kan ge guld. I korpen. Inte i allsvenskan.
Sidleds-Danne och Anders Andersson (sjukt kul namn i ett lag där folk heter Toivonen, Junior och Shariff) lyckas hålla tätt bakåt och gamle guldtränaren Åkeby kanske har fått viss ordning på di babyblå.
Men guld, never!
---
Anders Svenssons svensexa ger mer mediautrymme än en hel allsvensk säsong kunde ge det gula laget för 5-6 år sen. Säger mycket om stjärnglansen kring Gulacticos. Säger mycket om den oerhört låga nivå kvällstidningsjournalistiken nått, på sina ställen.
---
Grif är ledsen över sin position i laget.
Tro fan det. Komma från världens största liga till ett gäng i pluttiga allsvenskan och inte ens sitta på bänken.
Men vad än Kaptenen säger är han inget missförstått fotbollsgeni. Han är för kass.
Så; au revoir, Leandre!
---
Känns fortfarande skamligt dåligt att vi förlorade mot Mjällby i cuoen. Vi misslyckades med det som Bunkeflo lyckades med 2 gånger om. Att göra mål under ordinarie tid. Värdelöst! Det spelar ingen roll att tre innermittfältare av yppersta klass saknas, det ska vinnas ändå. Det luktar inte guldbredd, om man säger så!