Inte en fotbollsstrumpa var torr efter 93 minuters spel på Borås Arena.
Det var dock Kaptenens strupe, efter att han slarvat bort så mycket tid att han inte han göra mig sällskap i Harrys bar.
Men jag fick åka i hans Gaymobil till Arenan!
---
Matchen mot BP blev den utskåpning man hoppats på,men spelet var stundtals lika tråkigt som regnet.
En inledande 20-minutare av yppersta klass gav en 1-0-ledning, men kunde vart 3-0.
Resten var ganska seg, förutom i 44:e minuten, då di gule lyckades göra mål på sin tionde hörna.
(Det är därför bloggen heter som den gör. Inget lag borde kunna skapa så många hörnor på en halvlek, men på tio försök skulle till och med mitt korplag lyckas göra mål på BP. Men för sakens skull, byter jag namn på bloggen i några dagar)
2-o halvtid var smickrande för ett uselt BP, som antagligen skickat en materialare till Elfsborgs omklädningsrum före halvtid, för att i smyg för att förgifta vattnet med sömnmedel. För i början av andra stod 11 gula män och tittade på när Brommapojkar spelade runt och skapade en bra chans, men med uselt avslut. Efter en stund avtog effekten och Gulacticos återtog kommandot och skickade BP ner i knät på egen målvakt.
Spelövertag ledde tillslut till ett tredje mål. Alex nätade från nära håll, efter ett inlägg från en vilsen Florén.
Matchen var sammanfattningsvis seg, men det är imponerande av Gulacticos att vinna så kassaskåpssäkert, utan att han en stor dag.
Mina rosor och lite ris...
3 dojjor: Stefan Ishizaki. Fint mål och flera bra initiativ visade vägen. Ser ut att vara på väg mot storform.
2 dojjor: James Keene. Gör mål idag igen och det är viktigt för en målskytt. Kunde gjort två till med lite flyt.
1 dojja: Jon Jönsson.Nu kan man lägga smeknamnet Air Jönsson till mittbackens parlör. Hans lyft i höjdduellerna är imponerande och hans brytningar viktiga. Skapar pondus för hela laget!
En fet spark i röven... Anders Svensson. En så dålig dag mot ett bra lag kan vara det som innebär förlust. Glöm svensexan till Halmstadmatchen!