generated by sloganizer.net

söndag, april 01, 2007

Kentaro, Sune och andra bråkstakar!

Tjo fadderittan, det blev den fotbollsfest SvFF förtjänar: ingen alls!
1200 solande fotbollsfreaks hade sökt sig till Arenan och fick inte valuta för pengarna! Att Elfsborg stod som slutsegrare i denna allra första Supercupfinal var rättvist, men usch vilken rutten förstahalvlek man fick se. Elfsborgs backlinje skickade skud-misiler mot en ensam Keene, Anders fyllde inte på nånting vid dessa luftanfall och Ishi fipplade bort det mesta han fick. Enda gången man fick puls var när Anders tvåfotade sig förbi en Helsingborgare och blev kapad strax utanför offensivt straffområde. Vid den efterföljande frisparken dundrade Jon Kanon bollen mot Norrmalm till (kan ha landat på polarens ballkong). I övrigt kontrollerade ett tamt Helsingborg det mesta och förpassade spelet till den gula planhalvan.
I andra halvlek blev det mer fart. Målet var frukten av list och det gillar jag. Smygande inkastvarianter som lyckas måste vara lika ovanligt som ärliga poliser i Sankt Petersburg. Dessutom hade Kejsar August ett avigt volleyavslut strax utanför, en dundernick i ribban och ett stenhårt skott i ribban. Han var värd ett mål. I mitten av andra halvlek stod Ishi för sin individuellt bästa prestation, nämligen att skjuta stenhårt rakt på Henke "Näe" Larssons näsa. Baxter fick därefter tydligen panik och försökte byta ut Henke, vilket denne inte ville och flydde till andra planhalvan och blev osynlig (jag såg honom inte, i alla fall). Emir Bajrami kom in och vågade dribbla, fixade ett par hörnor och var piggast av alla. Han såg dock lite tunn och feg ut.
---
La inte märke till något direkt, men när man sett bilder från målet ser James Keene lätt utstött ut. Bilden nedan från BT bygger på min oro över att James inte är en i laget...

Att det är James som gjort målet kan man knappast tro av dessa bilder. Förklaringen är möjligtvis att Ishi, Samuel och Jon firar att just deras variant lyckades, men borde man inte gratulera målsytten först?
---
Sune Hellströmmer på SvFF säger att folk ska lära sig betala dyrt och gå på Supercupfinal.
Sug min ***, Sune! Ditt förbund har komersialliserat (kan det heta så?) sig fullständigt och då är man helt beroende av sina kunder (vi som köper biljetter). I min värld, som delas av väldigt många, är det så att man går på det man vill och betalar det om man tycker det är värt det. Är det för dyrt skiter man i det. Sitter det sen en jävla fullblodsidiot och säger att man ska lära sig betala, skrämmer man förmodligen bort en jävla massa kunder.
Lär dig ta betalt, Sune!
---
Kentaro kan vara svensk fotbolls största fiende. Skulle en massa asiater kolla allsvenskan bara för att ngr spelare kommer därifrån? I så fall, sälj rättigheterna till damallsvenskan. Kinas bäste spelare har just anlänt till Umeå för spel till och med hösten.
Vi som inte inte vill att matcherna ska spelas 09.00 på söndagar bara för att Kina ska kunna visa kvällsmatcher på TV, kan ju börja protestera nu!
---
10685 biljetter sålda till MFF-matchen på påskafton. DET är intresse!
---
Ett gäng idioter har, i fotbollens namn, träffats och slått halvt ihjäl varandra. Djurgården och AIK är lagen som dessa fans håller på. Dags att strama åt snaran från början, SvFF? Inte ska vi behöva se ett nytt "Söderstadion" innan ni agerar mot fotbollsdödarna!
---
6 dagar kvar. Snart dags för Upptakt Allsvenskan!