generated by sloganizer.net

lördag, mars 24, 2007

Supercupengagemang!

RödGuling tar rygg på min Supercuphysteri och väljer ett bredare spår. Han letar med ljus och lykta genom mediasverige efter förtappade själar som ska titta på Supercupen på Arenan. Han har efter noggrannt kalkylerande räknat ihop sex pers (inkl. undertecknad och Kaptenen). Sex pers är sex fler än vad Elfsborg bekräftat (eller för den sakens skull dementerat) vilket än så länge ger honom rätt. Nu brukar både Jörgen Mörnbäck och Ingvar Carlsson dyka upp, så jag räknar iskallt med 8 pers.
Har dessutom börjat nysta i ett mystiskt spår kring Brasilienträningen: Kentaro äger rättigheterna till såväl Brasse-spektaklet som Supercupen. För mig som skarpsynt observatör av verkligheten, är det självklart att Johans och Samuels närvaro i Göteborg idag är ett marknadsföringsknep till just Supercupen. Tänk er reklamjinglarna nästa vecka:
Kom och se spelarna som handplockades av kapten Dunga för att finslipa sina spelares form. På Borås Arena, på lördag!!! (och Henke Larsson är med också)
The plot thickens...
---
Kravaller på nyss nämnda brasseträning idag, i Göteborg. Så het har fotbollen inte vart där sen Rolle Nilsson bytte in sig själv i höstas!