generated by sloganizer.net

tisdag, mars 27, 2007

Oavgjort mot GAIS!

Ikväll spelade Elfsborg oavgjort mot GAIS i den sista officiella träningsmatchen. Inför 1680 åskådare kände GAISarna av stundens allvar, men bjöd ändå upp till gott motstånd.
Med Anders och Jari på landslagsuppdrag stuvades det om en del i det gula laget. På mittfältet tog Mobaeck plats till höger istället för den centraliserade och defensive Ishizaki. På Anders plats steg Matte Pinoccio Svensson in. I backlinjen tog Martin plats istället för Mobaeck och Kapten Blod fick testa istället för en i första halvlek vilande Jon Kanon. Enkelt sagt ett B-betonat A-lag. Hoppas det inte blir för många sådana uppställningar under året.
Under andra halvlek hoppade ungdomarna Nordmark, Kurbegovic och Eres in. Speciellt Nordmark gjorde det bra och var pigg. Dessutom kvitterade Kurbegovic i slutet. Starkt gjort av en trio som gärna vill pröva på allvaret.
Med tanke på nämnda förutsättningar ser jag prestationen som god. Man luftar det mesta man har som är intressant och det är ungdomarna som sätter fart på ett i övrigt trögt lag. Kan tänka mig att tankarna finns på MFF-matchen (kanske Supercupen till och med?) hos de flesta. Bra att flera spelare får testa mot allsvenskt motstånd.
Målen gjordes av Ishi och Kurbegovic i andra halvlek. Pinoccio varnad.
GAIS ser misstänkt svaga ut. Bottenplacering?
---
Misstänker starkt att Tommy Larsson vart igång och skrivit matchrapport på Officiella, men eftersom skribenten är anonym vet jag inte. Dåligt skriven, hur som helst.
---
Massmail har gått ut till landets tyckare. Ett svar har inkommit, så här långt. Snart börjar uppladdningen!
---
Kors i taket: Elfsborg gör reklam för Supercupen på lördag, på sin hemsida. Hela 4 dagar före matchen. Starkt!