generated by sloganizer.net

lördag, februari 03, 2007

Fuckin great och en stor sorg!

En britt kan bli årets hit. Det visade James Keene idag. Med matchens enda mål blev han matchvinnare åt Gulacticos (om det nu finns matchvinnare i en träningskamp...) och han visade klass vid flera tillfällen.
Kiliga Trelleborg visade upp sitt patenterade Vi-släppte-nästan-inte-in-ngr-mål-i-superettan försvar. Rent för djävligt att titta på, nästan outhärdligt stundtals. Men med Keene visar vi att i år behöver vi kanske inte ramla i de berömda fällorna med 11-manna-försvaren.
Ca 1300 (?) på läktarna i solskenet. Nästan lika mycket som samtliga försäsongsmatcher brukar locka...
---
Ny match på tisdag och då Falkenberg. I alla fall får vi se Florén göra debut då och FFF har INTE ett Träligaborg-försvar att backa hem med. Hans bananinlägg kan komma väl till pass då. VIP-kortet ska användas fullt ut!
---
Våld i Italien, mot poliser och mellan fans. Jävla, jävla jävla svin som förstört livet för en hel familj, för två småttingar som förlorat sin pappa. Jävla, jävla, jävla svin. Jävla svin som brukar våld mot poliser som arbetar för att skydda allmänheten. Jävla svin som släcker människoliv pga av påhittat hat och pseudokrig. Hoppas vi i Sverige får ett fotbollsår, fritt från dessa jävla, jävla, jävla svin. Fy fan vad det tar udden av glädjen med fotboll!!!