generated by sloganizer.net

fredag, februari 02, 2007

Inför första träningsmatchen!

Så, då är det dan före dan vad gäller början på en ny säsong. Trelleborg kommer till vackar Borås Arena och dess perfekta matta. Det är den första av många träningsmatcher på Arenan i vår och det är naturligtvis självklart. Underlaget är lika perfekt nu som om det vore mitt i sommaren. Inget gnäll hörs om plastmttor och konstiga studsar. Förhållandenna är perfekta!
Skador har tidigare oroat backlinjen, men just nu är det anfallarna som lider av viss skadefrossa. Värst verkar newbisen Keene ha det, med en stundande operation på planeringen. Träningsmatch mot Trelleborg är dock aktuellt, då skadan inte kan förvärras med spel. Dock kommer ett ingrepp att genomföras i nästa vecka, om inte magnetröntgen säger annat. Läkare Swärd i Göteborg ger sitt defenitiva utlåtande på tisdag.
Matte Pinoccio Svensson och Denni Avdic dras också med skador, men de väntas vara tillbaka snart. De verkar i dagsläget dock inte vara aktuella för morgondagens match, utan sparas ännu en tid. Hur läget är med Kejsaren och Jon Kanon vet jag inte riktigt, men eftersom de inte nämns tar jag för givet att båda är spelklara.
Vad tror vi då om morgondagens startelva? Kanske såhär...
Stabiland
Mobaeck-Jon Kanon-Kejsar August-Florén
Ilola-Samuel
Ishi-Anders-Alex
Keene
Möjliga byten finns det gott om. Abbas i mål, Kung Johan på vänsterbacken, Kapten Blod i mittlåset, Bajrami på mitten, Grif på kanten, Sjöhage på topp. 6 mycket bra avbytare!!!
Tror naturligtvis på en solklar seger, även om man aldrig vet hur spelare och ledare ser på matchen. Går de in för det, ska de vinna med 2-3 mål!
---
3 snabba har dött av, jag vet. Kanske inte storatrad läsning, men ändå små roliga livstecken från De Gula, så här i dödskuggans dal döpt Försäsong. Kanske ska vidga vyerna, till andra än med gul anknytning? Eller, ni som inte svarat: gör det så får läsarna nått kul!!!
---
Och som kaptenen alltid säger: Elfsborg gör aldrig mål på hörna!

1 Comments:

At 8:22 em, Anonymous Anonym said...

Abbas Hassan - Daniel Mobaeck, Martin Andersson, Johan Sjöberg, Johan Karlsson - Samuel Holmén, Jari Ilola - Stefan Ishizaki, Anders Svensson, Emir Bajrami - James keene.
Blev inte många rätt i backlinjen,men det beror väl på skador. Men Florén???
Kul med Bajrami, han fanns på min bänk!

 

Skicka en kommentar

<< Home