generated by sloganizer.net

söndag, januari 28, 2007

Nummer 200!

Ikväll kommer inlägg nummer 200 här på bloggen. 200 inlägg sedan april, 6000 besökare sedan sen september. En hel del läsare varje vecka, vilket är skitskoj. Man skriver för att någon ska läsa. Och visst har det sats spår. Smeknamn som Jon Kanon och Kejsar August fans att läsa här, använt först av alla.
---
Småmysigt läger i Spanien för Gulacticos. Både försvar och anfallsspel har tränats. Inget nämns om fys, blod, svett, tårar och smällar i närkamper. Är det inte oroväckande? Är det just det som blir svenska mästarnas eviga förbannelse? En viss förnöjsamhet smyger sig in? Försviner den yttersta viljan hos vissa när drömmar har uppnåtts? Det får säsongen utvisa.
---
Jon Kanon, Pinoccio, Avdic småskadade/rehabtränande. Resten i full gång. Ganska hyfsat facit faktiskt. Viktigt att Kejsaren är i full gång. Han lär sätta tyngd i träningarna!
---
Första träningsmatchen på lördag mot ny-gamla allsvenskarna Trelleborg. Känns helt meningslöst med en träningsmatch så här tidigt. Faktiskt. Alla tycker det är SÅ kul att det kommer igång, men inte jag. En längre fysträning, gnuggande av detaljer, nya idéer borde vara fokus nu. Inte träningsmatcher med mer eller mindre omitiverade svenska mästare. Ingen kan säga att de är sugna på att komma igång igen. Det har bara gått en dryg månad sen sista tävlingsmatchen spelades 2006. Tycker man borde vänta längre!
---
Tobbe Linderoth. Ingen som sett honom handla i Knalleland? Fika på Tant Grön med Andreasson? Leta hus i Sjömarken? Någon? Ett tecken till en hoppfull bloggare, snälla! Believe!!!
---
Snart måndag igen. Suck...