generated by sloganizer.net

torsdag, februari 01, 2007

Skadade anfallare, gröna plastmattor!

Så, nu börjar det likna nått. Avdic och Pinoccio borta sen en tid tillbaka. Nu också nyisen Keene.
Skadad efter att sparkat i marken, låter sådär. Ungefär som att halka i badrummet.
Men han kan spela på lördag, då skadan inte kan förvärras. Men varför i hela fridens namn spela ett dyrt nyförvärv i en sketen träningsmatch i februari. Killen ska vara hel i april, det är prio 1. Här kan ni läsa på Fotbollskanalen om det som hänt.
---
Just nu skenar trötta och snoriga fotbollsspelare runt på diverse grusplaner, stabbiga träningsytor och trånga inomhushallar runt om i Sverige. I Borås har Gulacticos en fantastisk inomhushall att träna i, en alltid lika fräsch plan på Arenan och allt inom samma område. Vi är svenska mästare och vi har de bästa förutsättningarna. 2007 kan bli ett väldigt gult år!
---
Är fortfarande så jävla sur på landslagsuttagningen. I truppen finns Rade Prica, Daniel Andersson och Markus Jonsson. Här hemma sitter Samuel Holmén, Stefan Ischizaki och Jon Jönsson och undrar vad som hänt.
Max von Schleebrygge har blivit proffs och kliver rakt in.
Per Nilsson sitter på ett isflak i Norge och undrar vad Schlebrygge gjorde bättre än honom i sydamerika.
Lager-Lasse plockar med olk först när de blivit proffs i utomnordisk liga. Förutom nämnda hemmaproffs som har klippkort och livstids medlemsskap tills de själva säger upp det. Sparka Lagerbäck!!!
Zlatan kan tacka nej, Henke lika så. Lagerbäck vidtar inte med ngt hårdhandskar nu, inte. Värre var med en oskyldig krogrunda i höstas. Sila mygg och svälja elefanter...
---
Imorgon presenteras årets första elva här. Det är här ni läser den rätta. Bara så att ni vet!