generated by sloganizer.net

torsdag, januari 25, 2007

Late night with Vänsterdojjan

Shit. Har vart glest med blogginlägg här, dessutom tunt när det väl blivit något. Har rätt mycket just nu, beror väl på det. Helgen som gick var en succé och vi spinner på det just nu.
---
Gulacticos är i Spanien och tränar. Läger nummer 1 (av 2) som ska bygga upp ett nytt guldlag, the defending champions. Har de tagit med Ingessons jaktstuga ner? Släpper de av killarna i nått gudsförgätet spanskt landskap för att med vedermödor ta sig hem igen? Hoppas att Haglund bygger vidare på den laganda och djävlar-anamma som sprudlade ifjol, som kännetecknade Den Gula Maskinen. Nu verkar det mest vara soft, varmt och glada miner. Det ska det fan inte vara på ett fysläger. Det ska vara mjölksyra, trötta skallar och stela ben. Härdas ska vara ledordet!
---
Florén kan vara ytterligare en defensiv guldkalv. Ser enligt rapporter ut som en offensiv ytterback ska se ut. Men det gjorde Garba Lawall också. Fick VIP-kort för vårens träningsmatcher i dagarna, så vänsterbacken ska specialstuderas!
---
Feskebröderna på Baraben dyrkar Glenn Hysén som en gud. Svaren på kortintervjun i veckan har dock samma intellektuella nivå som frågorna. Alltså mest, Hörrö, de va la gött, mummel osv. Dessutom vill man ha in Hysén som ett starkt namn i föreningen. Herregud, vad ska han lära ut? Hur man klipper sönder kalsonger? Hur man blir känd på att glidtacklas? Hur man skriver övergångspappren till GAIS?
---
Undrar hur det går med projekt Linderoth? Believe...