generated by sloganizer.net

tisdag, december 19, 2006

Gula luringar!

I några medier berättas det idag att Stenman fram till dagarna vart riktigt på G till Elfsborg, men att han efter Leverkusentvärvändningen valt att stanna i den klubb som placerat honom på bänken hela hösten. Killen är naturligtvis lika blind som alla hoppfyllda fotbollsproffs, som vägrar släppa tanken på att chansen kommer. Han är lost i Tyskland.
Att Elfsborg jobbar i det tysta visar sig ju i detta fall. Smart att Andreasson sköter saker och ting på det viset. Detta tänder ju dessutom hoppet om Tobbe Linderoth. Man hör inte ett smack om ngr värvningsförsök och media verkar för ointresserat att ens fråga. Men att Tobbe hela tiden nämner familjen i alla transferrykten, talar just för Elfsborg och inget annat. Senast är det Galatasaray som verkar få korgen, pga av familjen. Är han gul redan till säsongen 2007?
Ola Toivonen är ännu inte officiellt klart för MFF, men det blir säkerligen så. Dyr affär för en kille som egentligen inte gjort så myket väsen kring sig. Precis som i Rosenbergs fall.
Och att agent Dahlin är den gemensamme nämnaren har inget med saken att göra? Snacka om duktig på att trissa upp affärer och rykten!
Och att producera överskattade tallanger?